4000 TL i5 6500 Sistem Toplama

Sezer12

Hectopat
Daha fazla  
İyi forumlar. Öncelikle bu sistemi toplamak için Rx 480 ekran kartını bekliyorum onun haricinde diğer parçalara bakıp tavsiye verirseniz sevinirim. R9 380'i Rx 480'i temsil etmesi için koydum.

Sistem şu şekilde;

PC1.JPG
PC2.JPG
PC3.JPG

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim biraz bekle. Hem AMD'nin Ekim-Kasım gibi Zen işlemcileri de çıkarması bekleniliyor. Ben onu bekliyorum. Zamanında İntel Haswell serilerini çıkardıktan sonra AMD yeni işlemcilerini İntel'e göre çok ucuza çıkarmış ve piyasayı sallamıştı. Biraz sabır :)

Kardeşim biraz bekle. Hem AMD'nin Ekim-Kasım gibi Zen işlemcileri de çıkarması bekleniliyor. Ben onu bekliyorum. Zamanında İntel Haswell serilerini çıkardıktan sonra AMD yeni işlemcilerini İntel'e göre çok ucuza çıkarmış ve piyasayı sallamıştı. Biraz sabır :)
O kadar bekleme lüksüm yok maalesef

RX 480 8GB alınmalı ve Samsung evo 750 ile 850 değiştirilmeli
Sizce 120 gb yeterli mi ? Ve neden ekran kartı 8gb almalıyım?

Diğer parçalar nasıl arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.

O kadar bekleme lüksüm yok maalesef

Sizce 120 gb yeterli mi ? Ve neden ekran kartı 8gb almalıyım?

Diğer parçalar nasıl arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.
Orada GB'a değil ekran kartına dikkat çekmek istemiş galiba arkadaş ama GB neden önemli derseniz, ileride oyuna doku paketi veya bolca mod ekleyecek olursanız bu ekran kartınızın VRAM'inden yer bu yüzden 8 GB önermiş galiba. Ayrıca SSD 120 gb yetecektir, tabi fazladan 2-3 oyun daha eklemeyecekseniz. Bu haliyle de oyun eklenir fakat daha fazla oyun eklemeyi düşünüyorsanız tabi ki daha yüksek kapasiteli SSD tercih edilir.

Aynı modelin farklı GB VRAMleri arasında da fark olduğu için 8 GB önerdim. Tahminimce 8 GB ve 4 GB arasında 5 fps oynar ve 8gb sizi daha uzun süre idare eder sizi üzmez

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı