4000 TL için öneriler

KomandoEmre42

Kilopat
Katılım
11 Nisan 2015
Mesajlar
535
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba forum sakinleri, yaz tatili için 4000 TL'lik bütçe ayarladım. Donanımları incelemek ve sistem montajı yapmak hoşuma giden detaylar fakat zamanım olduğu halde hiç uğraşmamak için Phoneix Oblivion veya üst düzey bir oyuncu laptopumu alsam, yoksa güzel bir sistem mi toplasam? Elimde 3 farklı seçenek var, eğer sistem topla diyen olursa öneriler bekliyorum, teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Oblivion alabilirsin.

Ya da:

Vatan 4000 TL.JPG
 
Oyun oynayacaksan laptop almanı önermem masaüstü daha performanslı olur. Ama dersen ki ben çok seyahat eden birisiyim masaüstünü zırt pırt taşıyamam oradan oraya o zaman laptop alman daha iyi olur.

Masaüstünde ise sistem toplamak hoşuna gidiyorsa Recep Baltaş'ın önerdiği sistem olabilecek en iyi sistem gibi gözüküyor belki kasada bi değişikliğe gidebilirsin tabii istersen. 4000TL'lik bir oyun bilgisayarı için i7 tamamen gereksiz. Ama uğraşamam toplamakla hazır var işte kablolamasıda var mis gibi al, kullan diyorsan Oblivion'da güzel.

Technopat Phoenix Oblivion İncelemesi var izleyebilirsin.
 
Phoenix'in Oblivion modeli çok hoşuma giden bir seri zaten. Hugues de Payen arkadaşa da teşekkür ediyorum, 1080p bir monitörüm var ama. Laptop'u alma isteği geleceğe yönelik olmasından dolayı, önümüz 3 ay ve yolculuğa çıkma ihtimalim oldukça yüksek. İkinci bir hususta 3 seneye kadar üniversiteli olacağım inşallah. Oblivion'u kendi isteğim ve sizin önerileriniz doğrultusunda alacağım gibi görünüyor. Teşekkürler.
Bir sorum daha olacak;
Recep ağabey'in önerdiği Asus Anakart ve işlemci soğutucu yerine MSI Anakart ve Hyper 212 EVO ile değiştirsek sistemi uyumsuzluk gibi bir durum oluşur mu? GTX970 ile görünüş açısından uyum gösterecektir çünkü.


İşlemciye Overclock etmeyeceğimden dolayı işlemci soğutucuya gerek var mıdır? Bunu da sormak isterim.
 
Overclock gibi bir takıntım yok, GTX980'de abartı olabilir, Oblivion'da 970 bulunması durumu açıklayacaktır.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı