Ben öğrenciyim. Elimde eski konsollar vardı, onları sattım elime 4 bin TL kaldı. Amacım parayı yemek ama daha iyi bir önerisi olan var mı veya harcamak için öneri?
İlgi alanına göre harcarsın, ilgi alanın neler?
Bilgisiyar için ekipman veya akıllı saat kulaklık olabilir.Ben öğrenciyim. Elimde eski konsollar vardı, onları sattım elime 4 bin TL kaldı. Amacım parayı yemek ama daha iyi bir önerisi olan var mı veya harcamak için öneri?
Anladım hocam, oyun alabilirdim, sporla ilgili eşyalar alabilirdim, kıyafet alabilirdim, bilgisayar ekipmanları alabilirdim. Aklıma bunlar geldi hocam.Hocam genellikle oyun oynarım maça falan giderim ama lig bitti spora giderim falan ama merak ettiğim şu siz olsanız ne yapardınız teşekkürler iyi günler.
çok saçma gelebilir ama çok kaliteli bir yerde yemek yerdim. tabi oyun oynamayı seviyorsan falan oyun al yada çok sevdiğin oyununa yatır skin falan al.Ben öğrenciyim. Elimde eski konsollar vardı, onları sattım elime 4 bin TL kaldı. Amacım parayı yemek ama daha iyi bir önerisi olan var mı veya harcamak için öneri?
Çok saçma gelebilir ama çok kaliteli bir yerde yemek yerdim. Tabii oyun oynamayı seviyorsan falan oyun al ya da çok sevdiğin oyununa yatır skin falan al.
Anladım hocam, oyun alabilirdim, sporla ilgili eşyalar alabilirdim, kıyafet alabilirdim, bilgisayar ekipmanları alabilirdim. Aklıma bunlar geldi hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.