Salyalarım aktı. Bu fiyata bu özellikler şahane doğrusu.Bu sistemi tavsiye ederim.Pollux 3T-10 - Game Garaj
Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3T-10 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Bundan daha iyisini bulmanız pek mümkün değil. 100 tl daha ekleyebilirseniz çok iyi olur.tam 4k olsaydi alirdim cunku param tam daha arttiramiyorum
peki oyle yapinca iyi bir sistem mi ? islemcisi anakarti vb.
Oyun vesaire için aldığınızı varsayıyorum. 240 gb depolama (yaklaşık 70 80 GB işletim sistemi) hiç bir şeyinize yetmez. Olmadı diğer arkadaşın attığı 3900 TL'lik sistemi almak daha mantıklı.butceme fazla geliyor elimde eski bilgisayarimin hdd si var 500gb bu sistemdeki ssd yi ckartinca 3800 kusur oluyor tam butcem yetiyor acaba yapmak mantikli mi
sizin attiginiz daha cazip geldi ayrica oyun olarak csgo lol veya pubg mobile gibi oyunlar oynuyorum yeni nesil oyunlar icin pek dusunmedim birde almisken iyisini almak istiyorum cunku uzun sure baska alamam 500gb kendi harddiskim yetmez mi diyorsunuz yani :/Oyun vesaire için aldığınızı varsayıyorum. 240 gb depolama (yaklaşık 70 80 GB işletim sistemi) hiç bir şeyinize yetmez. Olmadı diğer arkadaşın attığı 3900 TL'lik sistemi almak daha mantıklı.
500 GB CSGO, LOL vs. oyunlar için yeterli. Ben tam olarak ne gibi oyunlara ilginiz olduğunu bilmediğim için yetmez dedim. Ayrıca o oyunlar için fazla yüksek sisteme gerek yok RX550 3200 TL'lik sistemi bile alabilirsiniz aslında ama almışken iyisini istediğiniz için 570 veya 1650 Super'li sistemler gelecek için daha mantıklı. Seçim sizin.sizin attiginiz daha cazip geldi ayrica oyun olarak csgo lol veya pubg mobile gibi oyunlar oynuyorum yeni nesil oyunlar icin pek dusunmedim birde almisken iyisini almak istiyorum cunku uzun sure baska alamam 500gb kendi harddiskim yetmez mi diyorsunuz yani :/
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.