4000 TL ile sistem toplama

Bütçe
4000

fr4gile.c

Hectopat
Daha fazla  
3700-4000 TL arasi sistem onerisi alabilir miyim? Ekran karti mumkunse RX570 seviyesinde olsun. Majesty 9170 alacaktım fakat stokta kalmamis, onun gibi bir sistem tavsiye eder misiniz? Hazir sistem de olur.

butceme fazla geliyor elimde eski bilgisayarimin hdd si var 500gb bu sistemdeki ssd yi ckartinca 3800 kusur oluyor tam butcem yetiyor acaba yapmak mantikli mi

butceme fazla geliyor elimde eski bilgisayarimin hdd si var 500gb bu sistemdeki ssd yi ckartinca 3800 kusur oluyor tam butcem yetiyor acaba yapmak mantikli mi
Oyun vesaire için aldığınızı varsayıyorum. 240 gb depolama (yaklaşık 70 80 GB işletim sistemi) hiç bir şeyinize yetmez. Olmadı diğer arkadaşın attığı 3900 TL'lik sistemi almak daha mantıklı.

Oyun vesaire için aldığınızı varsayıyorum. 240 gb depolama (yaklaşık 70 80 GB işletim sistemi) hiç bir şeyinize yetmez. Olmadı diğer arkadaşın attığı 3900 TL'lik sistemi almak daha mantıklı.
sizin attiginiz daha cazip geldi ayrica oyun olarak csgo lol veya pubg mobile gibi oyunlar oynuyorum yeni nesil oyunlar icin pek dusunmedim birde almisken iyisini almak istiyorum cunku uzun sure baska alamam 500gb kendi harddiskim yetmez mi diyorsunuz yani :/

sizin attiginiz daha cazip geldi ayrica oyun olarak csgo lol veya pubg mobile gibi oyunlar oynuyorum yeni nesil oyunlar icin pek dusunmedim birde almisken iyisini almak istiyorum cunku uzun sure baska alamam 500gb kendi harddiskim yetmez mi diyorsunuz yani :/
500 GB CSGO, LOL vs. oyunlar için yeterli. Ben tam olarak ne gibi oyunlara ilginiz olduğunu bilmediğim için yetmez dedim. Ayrıca o oyunlar için fazla yüksek sisteme gerek yok RX550 3200 TL'lik sistemi bile alabilirsiniz aslında ama almışken iyisini istediğiniz için 570 veya 1650 Super'li sistemler gelecek için daha mantıklı. Seçim sizin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı