4000 TL Intel i5 6600 RX 480 Monitör Dahil Sistem Toplama

Yer
Adana
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
Arkadaşlar kendi bilgilerimle vatan bilgisayardan toplamayı amaçladığım sistemi paylaşmak istedim sizce eksik ve hatalı yönleri neler?

Not: RX 480 yerine fiyatı doldursun diye GTX 960 koydum.

Son düzenleyen: Moderatör:
RX 480 1000 TL 900 TL olmayacak. Kafan rahat olsun. GTX 950 fiyatlarında olacak.

Vatanda fiyatlar biraz yüksek. Zorunlu değil ise başka sitelerden toplamalısın.

Arkadaşlar ekran kartı ve monitör hariç sistem alınmıştır.

Not: kasa coolermaster mastercase 5 ile değiştirilmiştir.

Selam öncelikle hayırlı olsun bol mavi ekransız günler diliyorum.Bende bu sisteme yakın parçalar topladım.Bi önerim 6600 için ek işlemci soğutucusu almalısın.Sizden isteğim monitörün fotoğraflarını ve edindiğiniz bilgiyi ve performans hakkında bilgi verebilirmisiniz

Merhabalar istediğim monitörün stokta olmaması yüzünden satın alamadım. Sistemim şu sıralar birleştiriliyor ve k ibareli bir işlemci alsaydım soğutucu alacaktım ama şu anlık ihtiyacım olmayacağını düşünüyorum. Yarın bu saatlerde büyük ihtimalle görüşlerimi bildiririm.

K ibaresi olmayan işlemcilere stok soğutucu yeter hocam 6700 de dahil.

Babamın vatan bilgisayardan almayı çok istemesi üzerine malesef ekran kartı ve monitör hariç sistemi aldım hocam. Parayı o verdiği için ses çıkaramıyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…