4000 TL Intel i5 6600 RX 480 Monitör Dahil Sistem Toplama

Yer
Adana
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
Arkadaşlar kendi bilgilerimle vatan bilgisayardan toplamayı amaçladığım sistemi paylaşmak istedim sizce eksik ve hatalı yönleri neler?

Not: RX 480 yerine fiyatı doldursun diye GTX 960 koydum.
IMG_20160616_111144.JPG

IMG_20160616_111124.JPG

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam öncelikle hayırlı olsun bol mavi ekransız günler diliyorum.Bende bu sisteme yakın parçalar topladım.Bi önerim 6600 için ek işlemci soğutucusu almalısın.Sizden isteğim monitörün fotoğraflarını ve edindiğiniz bilgiyi ve performans hakkında bilgi verebilirmisiniz :)

Selam öncelikle hayırlı olsun bol mavi ekransız günler diliyorum.Bende bu sisteme yakın parçalar topladım.Bi önerim 6600 için ek işlemci soğutucusu almalısın.Sizden isteğim monitörün fotoğraflarını ve edindiğiniz bilgiyi ve performans hakkında bilgi verebilirmisiniz :)
Merhabalar istediğim monitörün stokta olmaması yüzünden satın alamadım. Sistemim şu sıralar birleştiriliyor ve k ibareli bir işlemci alsaydım soğutucu alacaktım ama şu anlık ihtiyacım olmayacağını düşünüyorum. Yarın bu saatlerde büyük ihtimalle görüşlerimi bildiririm.

K ibaresi olmayan işlemcilere stok soğutucu yeter hocam :) 6700 de dahil.

Monitörü vatandan alıp kalanını eksenden alabilirsiniz hocam. Vatanda fiyatlar çok yüksek. 380x temsilidir. 6500 ile 6600 arasında fiyat farkına değecek performans farkı yok hocam o yüzden 6500 önerdim.
Eki Görüntüle 167868
Babamın vatan bilgisayardan almayı çok istemesi üzerine malesef ekran kartı ve monitör hariç sistemi aldım hocam. Parayı o verdiği için ses çıkaramıyor insan :D

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı