4000 TL Intel i7 6700K GTX 970 Sistem Toplama

Soner Kama

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 4000 lira bütçem var net olarak. Kendi dizmiş olduğum aklımdan geçen ürünleri listeleyeceğim ve sizin fikirleriniz doğrultusunda bir bilgisayar toplayacağım. Bu konuda yardım etmenizi rica ediyorum.
Aklımdan geçen ürünler:
  • GTX 970
  • Intel i7 6700K Skylake
  • 120 GB SSD
  • 1 TB HDD 7200 RPM
  • MSI Z170A Gaming M3
  • Sıvı Soğutucu
  • 2x8 GB 2133 MHz RAM
Power ve kasa konusunda kararsızım, ne alacağımı bir türlü kararlaştıramadım. Bu konudada yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
GTX980TI tavsiye ederim. Islemciye fazla yuklenme fazla FPS saglamaz. Xeon islemcileri arastir. Bu sistemi 2500 seviyesine cekebilirsin ayni performansa.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kalan paraya ise GTX 1060 ya da RX 480 alınmalı.

s.jpg

Hocam işlemci alınmaz 1070 alınırsa ben işlemcimde sağlam olsun istiyorum aslında yinede haklı gördüğüm yanların var
4000 TL'ye i5 6600 yerleştirilir ki kendisi sağlam bir işlemcidir zaten :) . Ama dersiniz ki illa i7 olsun 3-4 sene sonra hiç düşünmeden başka bir ekran kartına geçeyim o zaman GTX 1060 tercih etmeniz gerekir .

Arkadaşlar 4000 lira bütçem var net olarak. Kendi dizmiş olduğum aklımdan geçen ürünleri listeleyeceğim ve sizin fikirleriniz doğrultusunda bir bilgisayar toplayacağım. Bu konuda yardım etmenizi rica ediyorum.
Aklımdan geçen ürünler:
  • GTX 970
  • Intel i7 6700K Skylake
  • 120 GB SSD
  • 1 TB HDD 7200 RPM
  • MSI Z170A Gaming M3
  • Sıvı Soğutucu
  • 2x8 GB 2133 MHz RAM
Power ve kasa konusunda kararsızım, ne alacağımı bir türlü kararlaştıramadım. Bu konudada yardımcı olursanız sevinirim.
Buyur hocam

Dosya Ekleri

• 4000e sistem.jpg
    4000e sistem.jpg
    30,3 KB · Görüntüleme: 103
Hocam işlemci alınmaz 1070 alınırsa ben işlemcimde sağlam olsun istiyorum aslında yinede haklı gördüğüm yanların var
Dostum, GTX970 kullanan birisi olarak söylüyorum; aynı fiyata GTX1060 alabilirsin. Yani sonuçta yeni nesil işlemcili ve GTX980 performansında. Çok extreme oyun oynamıcaksan ultra ayarlarda, 1070'e çıkmak için sistemin diğer parçalarından feragat etmene de gerek yok bence.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı