Intel i7 6700K GTX 970 Sistem Toplama

Merhaba arkadaşlar. Cevap veren ve yardımcı olan herkese çok teşekkürler. Ancak ben bu sistemi almaya karar verdim. Ama dediğim gibi fazla anlamıyorum bu işlerden. Bu sistemdeki parçalar uyuyormu veya bir eksiği varsa söylerseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler, iyi akşamlar
Fiyat Ve Parçalar Listesi.png

Arkadaşlar, çok fazla sistem değiştirdim biliyorum ama bu son kararım :) 32 GB ram gereksiz diyebilirsiniz. Ancak bazen kardeşim ile birlikte minecraft oynuyorum (kendi server 'imde). Server 'de +200 plugin olduğu için lag oluyor. Server 'e ram vermek için 32 gb ram alıyorum. Neyse cevap veren herkese çok teşekkürler tekrardan :) iyi günler dilerim
Fiyat Ve Parça Listesi.png

Son düzenleme:
Arkadaşlar, çok fazla sistem değiştirdim biliyorum ama bu son kararım :) 32 GB ram gereksiz diyebilirsiniz. Ancak bazen kardeşim ile birlikte minecraft oynuyorum (kendi server 'imde). Server 'de +200 plugin olduğu için lag oluyor. Server 'e ram vermek için 32 gb ram alıyorum. Neyse cevap veren herkese çok teşekkürler tekrardan :) iyi günler dilerimEki Görüntüle 172024
Sistem mükemmel. Ama ekran kartınızı GTX 1070 yaparsanız daha iyi olur.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı