4000 TL İşlemci Ve Anakart Önerisi

KİRİ

Decapat
Daha fazla  
i3 7100 bir işlemcim var ve ekran kartına yeterli olduğunu düşünmüyorum. i5 10400F almayı düşündüm fakat anakartım B250M Pro VD desteklemiyor. İşlemci isteyen oyunlar için iyi bir işlemciye ihtiyacım var. Onun içinde anakart değiştirmem gerekiyor. Bütçe olarak anakart Max: 1500 TL. İşlemci ise 2500 TL. Ne yapacağımı bilemedim. Ryzen geçmeyi düşündüm fakat Ryzen'den hiç anlamıyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Ryzen 5 5600 2800-2900 TL bandında kesinlikle tercih etmelisiniz uzun yıllar götürecektir. Intel tarafından 12400F'e yakın performans vermekte. Anakart olarak Gigabyte B450M-H veya B450M-K modellerinden birini tercih edebilirsiniz. 4200-4400 bandında uzun ömürlü olmuş olur. Kesinlikle Ryzen 5 5500 almayınız o bütçe ile.

i3 7100 bir işlemcim var ve ekran kartına yeterli olduğunu düşünmüyorum. i5 10400F almayı düşündüm fakat anakartım B250M Pro VD desteklemiyor. İşlemci isteyen oyunlar için iyi bir işlemciye ihtiyacım var. Onun içinde anakart değiştirmem gerekiyor. Bütçe olarak anakart Max: 1500 TL. İşlemci ise 2500 TL. Ne yapacağımı bilemedim. Ryzen geçmeyi düşündüm fakat Ryzen'den hiç anlamıyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

AMD Ryzen 5 5600 sağlam işlemcidir fiyatına göre, tercih edilir.

Anakartı alırken sipariş notu kısmına Ryzen 5000 BIOS güncellemesi yüklemelerini yazın eğer yüklenmezse sistem çalışmaz.

Anakartı alırken sipariş notu kısmına Ryzen 5000 BIOS güncellemesi yüklemelerini yazın eğer yüklenmezse sistem çalışmaz.

Kusura bakmayın pek anlamıyorum bu işlerden tam olarak ne yazmalıyım acaba tırnak işaretinde yazarsanız sevirim

Kutusunda " Ryzen 5000 ready yazıyor mu?" diye sorun. Yazıyorsa direkt alın. Yazmıyor derlerse "Siz BIOS güncellemesi yapabilir misiniz? Ryzen 5600 ile kullanacağım." diye belirtin. BIOS güncellemesi yapmıyoruz derlerse işlemciyi taktığın zaman görüntü alamazsın. BIOS güncellemen gerekiyor. Onun için de ya 1000/2000/3000 serisi bir Ryzen işlemci gerekiyor ya da kart sana geldikten sonra teknik servise gönderip ücretsiz güncelletmen gerekiyor. Kutusunda Ryzen 5000 yazıyorsa direkt çalışır.

Son düzenleme:

Kusura bakmayın pek anlamıyorum bu işlerden tam olarak ne yazmalıyım acaba tırnak işaretinde yazarsanız sevirim.

Bu ürünü inventustan alıp sipariş notuna da “bios Update istiyorum” yazarsanız yeterli olacaktır. Ben bu şekilde kendilerinden alışveriş yaptım. Sorunsuz yapıp gönderdiler 3 alışverişimde de. 5600 işlemciyi de en ucuz neredeyse Akakçe'den bakıp alınız.

Kutusunda " Ryzen 5000 ready yazıyor mu?" diye sorun. Yazıyorsa direkt alın. Yazmıyor derlerse "siz BIOS güncellemesi yapabilir misiniz? Ryzen 5600 ile kullanacağım." diye belirtin. BIOS güncellemesi yapmıyoruz derlerse işlemciyi taktığın zaman görüntü alamazsın. BIOS güncellemen gerekiyor. Onun için de ya 2000/3000 serisi bir Ryzen işlemci gerekiyor ya da kart sana geldikten sonra teknik servise gönderip ücretsiz güncelletmen gerekiyor. Kutusunda Ryzen 5000 yazıyorsa direkt çalışır.

Çok teşekkür ederim bilgi için.

Bu ürünü inventustan alıp sipariş notuna da “bios Update istiyorum” yazarsanız yeterli olacaktır. Ben bu şekilde kendilerinden alışveriş yaptım. Sorunsuz yapıp gönderdiler 3 alışverişimde de. 5600 işlemciyi de en ucuz neredeyse Akakçe'den bakıp alınız.

Tamamdır çok teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı