Görev Yöneticisi'nde ekran kartı seçeneği oluyordu sanki, şu anda gözükmüyor. Neden öyle acaba?
Eskiden orada sanki GPU da vardı hangi uygulama ne akdar kullandığı gözüküyprdu perfomansta direkt ne kadar kullanıdğı çıkıyor hangi uygulama ne kadar kullandığı çıkmıyor hocam.
![]()
İşaretlediğim yere sağ tıklar mısınız? Windows 11'de olmadığımdan dolayı kontrol edemiyorum ama belki olabilir.
Yukarıdaki işlemlerden CPU, bellek veya ağın üstüne sağ tık bas GPU seçeneği var onu işaretle olur.
Burada olmaz, performans sekmesinde var.
Eskiden orada sanki GPU da vardı hangi uygulama ne akdar kullandığı gözüküyprdu perfomansta direkt ne kadar kullanıdğı çıkıyor hangi uygulama ne kadar kullandığı çıkmıyor hocam.
![]()
İşaretlediğim yere sağ tıklar mısınız? Windows 11'de olmadığımdan dolayı kontrol edemiyorum ama belki olabilir.
Eki Görüntüle 2625613
@TheDarkS16 işinize yaradıysa çözüm olarak işaretler misiniz hocam?![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.