4000 TL klavye önerisi

Hocam Aula F75'i Temu üzerinden almayı düşünüyordum ancak yetişemedim, TR'ye ayırdıkları stok bitince de başka klavyelere bakmaya başladım. Wraith şu anda en güvenilir ve en tercih edebileceğim marka gibi görünüyor. Öğrenciyim cebime göre bir şeyler bakıyorum, yazılımla ilgileniyorum ve oyunda oynuyorum. O yüzden ikisini de rahatça yapabileceğim bir model arıyorum ve 4000 üstüne çıkmaya pek niyetli değilim şu anlık. W75 ile top75'in kaliteleri arasında aşırı fark var dersen stok bekleyebilirim.

Var hocam en iyisi stok bekleyin.

Hocam TKL tercihim yalnızca. Creamy deniyordu sanırsam o tarz sese sahip olan klavyeler daha çekici geliyor bana. Hem kod yazarken o ses terapi gibi geliyor bana. Aydınlatma dehşet önemli değil açıkçası ilerleyen zamanlarda keycaps alabilirim duruma göre. 4k veya altında uzun ömürlü bir ürün varsa bütçeyi 5k'ya dayandırmak istemiyorum pek.

Bunlara bakabilirsiniz hocam glorious guzel bir indirimde oldugu icin attim. Razer isteklerinize daha cok uyuyor.

Bunlara bakabilirsiniz hocam Glorious guzel bir indirimde oldugu icin attim. Razer isteklerinize daha cok uyuyor.

Tok sesli bir klavye bakıyor Green switch alması mantıksız olur. Bence Wraith W75 stok beklemesi en mantıklı seçenek.

Bunlara bakabilirsiniz hocam glorious guzel bir indirimde oldugu icin attim. Razer isteklerinize daha cok uyuyor.
Razer'ın bu modeli İtopyada 2800'e düşmüş az önce bakmıştım ama green switch fazla sesli. Creamy dediğim ses daha yumuşak ve tok bir sese sahip. Glorious bu konuda biraz daha yakın olmuş.

Tok sesli bir klavye bakıyor Green switch alması mantıksız olur. Bence Wraith W75 stok beklemesi en mantıklı seçenek.
Hocam W75 ile Top75 arasındaki belirleyici fark nedir acaba? FPS oyunları ağırlıklı oynasam da profesyonel değilim yani ihtiyacıma uygun bir şey bakıyorum. Top75'e göre farkını oyunlarda belli ediyorsa çokta önemli değil hocam.

Razer'ın bu modeli İtopya'da 2800'e düşmüş az önce bakmıştım ama Green switch fazla sesli. Creamy dediğim ses daha yumuşak ve tok bir sese sahip. Glorious bu konuda biraz daha yakın olmuş.

Hocam W75 ile top75 arasındaki belirleyici fark nedir acaba? FPS oyunları ağırlıklı oynasam da profesyonel değilim yani ihtiyacıma uygun bir şey bakıyorum. Top75'e göre farkını oyunlarda belli ediyorsa çok da önemli değil hocam.

Malzeme farkı hariç pek bir şey yok gibi duruyor.

Dediğim gibi bir yerden sonra fantezi oluyor.

Dediğim gibi bir yerden sonra fantezi oluyor.
Kısacası iki modelde pişman etmez diyebilir miyiz? Alırken çok şüpheci yaklaşarak almak istemiyorum açıkçası. Sıkıntı yaşayabileceğim modeller değilse Top75 çok uygun geldi şu anda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı