Selamlar herkese, 4000 TL bütçem var ve bir klavye almak istiyorum. %100 olan bir klavye istiyorum cunku onceki klavyem Epomaker TH80 proydu ve cok zorluk cektim. İngilizce klavye kesinlikle istemiyorum. Bilinmedik markalardan bir seyler onerseniz super olur. Mekanik olsa da yine guzel olur. Kablolu olsun.
Buna bakabilirsiniz İngilizce olması bir şey değiştirmez Türkçe karakterler aynı yerinde olur.EPOMAKER Galaxy100 QMK/VIA Siyah Gaming Klavye
EPOMAKER Galaxy100 QMK klavye, yeni işlevsellik ve yükseltmelerle Galaxy Alüminyum Klavye serisine katılıyor.www.gaming.gen.tr
Hocam merhaba,
MSI FORGE GK600 TKL WIRELESS VIOLET TR RGB Mekanik Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
MSI FORGE GK600 TKL WIRELESS SKY Gaming Klavye
MSI FORGE GK600 TKL WIRELESS, hem 2.4GHz kablosuz, hem Bluetooth, hem de kablolu olarak çalışabilen bir TKL klavyedir.www.laptop.com.tr
Özellikleri fena durmuyor. İncelemesini bulursan değerlendirmeni tavsiye ederim. Kullanmadım bu arada kendim halihazırda Ajazz AK820 Pro kullanıyorum memnunum.
Yok hocam isim geregi turkce karakterlerin olmasi lazim.
Hocam TKL veya yuzde 60 klavye istemiyorum.
Artik türkce olan eli Yuzu duzgun klavye kalmadi hocam maalesef. Ustune keycaps alabilirsiniz gerekirse ancak butcenizi zorlar bu model ile. Aluminyum kasa olması onemsizse bu ikisine bakabilirsiniz.
MCHOSE G98 Pro %98 RGB Kablosuz Hotswap Siyah - Mor Mekanik Gaming Klavye (MC-G98S-3)
Oyuncular için mükemmel olan G98 Pro, olağanüstü performans ve stil ile oyun kurulumunuzu yükseltmek için tasarlanmıştır.www.gaming.gen.tr
Hocam Razer SteelSeries gibi markalardaki klavyeler kotulesti mi?
G98 Wireless
Genel Marka: MCHOSE G98 Model: G98 Tip: Mekanik Klavye İnce Ayarlanmış Uydu Sabitleyiciler Ultra-Düşük Gecikmeyle Hızlı Tetikleme Çift Seviyeli Ayarlanabilir Ayaklar Özellikler Yapı: Gasket Montaj, Hot-swappable Dolgu: Beş Katmanlı İç Dolgu Bağlantı: Üç Modlu Bağlantı (2.4GHz / Kablosuz /...rationalkeys.com.tr
Farklı switchler mevcut, tercihine göre YouTube'dan arama yapıp hoşuna gideni alabilirsin.
Türkçe tuş takımı da satıyorlar ama ben fiyatı abartılı buldum. İlla Türkçe olacak diyorsan tuş takımı almaktan başka seçenek yok gibi bir şey. Şu alternatif daha alınabilir.
Rationalkeys üzerinden alışveriş yapacaksan girişte e-posta ile %5 ekstra indirimini almayı unutma.
Hicbirisi fiyatlarini hak etmiyor tamamen logoya para veriyorsun. Ederinin 2-3 kati fiyat odemektense bu markalarin klavyelerini alirim.
Hocam haklisiniz galiba. Atmis oldugunuz keycaps takimi bu klavyeye tam olur mu?