4000 TL klavye tavsiyesi

useruuskui

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, bugune kadar RK61 kullaniyordum. Gayet de benim isimi goruyordu bazi yerlerde bazi keyler eksik oldugundan sorun cikabiliyordu falan ama neyse kendisi dun rahmetli oldu. Yeni bir klavye arayisina girdim. Almis iken saglam bir şey almak istiyorum. Numberpad'e ihtiyacım yok fakat olursa da cok problem olmaz. Onerileriniz icin simdiden teşekkür ederim.

Bu fiyata alin geçin.

Bu fiyata alin geçin.

Ufak biraz arastirma yaptim ama internette bu model hakkinda sanirsam cok tartisma donuyor. Kimisi manyetiklerin iyi olmadigini soyluyor, kimisi modelin kotu oldugunu soyluyor, kimisi model iyi degil diyor ben pek anlamıyorum o islerden. Bu arkadasin muadili ürün var midir acaba?

Ufak biraz arastirma yaptim ama internette bu model hakkinda sanirsam cok tartisma donuyor. Kimisi manyetiklerin iyi olmadigini soyluyor, kimisi modelin kotu oldugunu soyluyor, kimisi model iyi degil diyor ben pek anlamıyorum o islerden. Bu arkadasin muadili ürün var midir acaba?

Muadili var ama bunun kadar kaliteli degil. Yeni uretim W75 lerde sorun yok hocam ayriyeten.

W75 alacaksan İyzico ile indirim var. 3200 TL'ye geliyor.

Muadili var ama bunun kadar kaliteli degil. Yeni uretim W75'lerde sorun yok hocam ayrıyeten.

Mavi versiyonunu mu siyah versiyonunu mu onerirsiniz? Mavi versiyon benim pek hosuma gitmedi, fakat kimisi de siyah versiyonun isiklandirmasinin kotu oldugunu ve keycaplerin arasindan isik gecemedigini vesaire soyluyor.

W75 alacaksan İyzico ile indirim var. 3200 TL'ye geliyor.

Nasıl kullanabiliyoruz acaba bunu rica etsem biraz anlatabilir misiniz?

Mavi versiyonunu mu siyah versiyonunu mu onerirsiniz? Mavi versiyon benim pek hosuma gitmedi, fakat kimisi de siyah versiyonun isiklandirmasinin kotu oldugunu ve keycaplerin arasindan isik gecemedigini vesaire soyluyor.

Nasıl kullanabiliyoruz acaba bunu rica etsem biraz anlatabilir misiniz?

Öncelikle İyzico uygulamasını yüklüyoruz, hiç kullanmadığımız bir numara ile hesap oluşturuyoruz. Sonra hesabımızı kimliğimizi doğruluyoruz. Kimliğimizi doğruladıktan sonra fotoğrafını bırakacağım kampanyalara katıl tuşuna basacaksın. Sonra klavyeyi satın alırken ödeme kısmında İyzico ile öde deyip kendi kredi kartı bilgilerini gireceksin.

Dosya Ekleri

• IMG_4314.jpeg
    IMG_4314.jpeg
    387,2 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_4315.jpeg
    IMG_4315.jpeg
    462,2 KB · Görüntüleme: 24
Öncelikle İyzico uygulamasını yüklüyoruz, hiç kullanmadığımız bir numara ile hesap oluşturuyoruz. Sonra hesabımızı kimliğimizi doğruluyoruz. Kimliğimizi doğruladıktan sonra fotoğrafını bırakacağım kampanyalara katıl tuşuna basacaksın. Sonra klavyeyi satın alırken ödeme kısmında İyzico ile öde deyip kendi kredi kartı bilgilerini gireceksin.

Kendi numaram ile kayit olsam problem olur mu ki? Evde hiç kullanmadigimiz bir numara yok da.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı