4000 TL LDAC destekli kulak içi kulaklık önerisi

FellRim

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600 | Gigabyte B550 Gaming X V2 | Sapphire VGA PULSE Radeon RX 6800 16GB | Kingston DDR4 16GB (2x8GB) 3600 MHz | Samsung 980 1TB 3500/3000 MB/s
Kulaklıkların benim için en önemli noktaları ses kalitesi, ses yüksekliği ve bass kalitesidir. LDAC destekli olması daha iyi olur. Genel olarak Samsung Galaxy Buds 2 Pro, Anker soundcore Liberty 4 ve Liberty 4 NC'nin tercih edildiğini gördüm ve biraz kararsız kaldım. Karşılaştırmalarına baktığımda Liberty 4 ses kalitesinden dolayı daha alınası geldi. Bunlar dışında önerileriniz neler? Şimdiden teşekkür ederim.

Eğer telefonun Samsung ise fazla düşünmeye gerek yok Buds 2 Pro al geç piyasadaki en iyi 10 TWS kulaklıktan Samsung cihazlara özel codeci var. Liberty 4 kutudan berbat bir EQ profili ile kutudan çıkıyor, wavelet gibi uygulamalar ile düzeltirsen(ki çok basit) ses kalitesi senhessier momentum 3'ten daha iyi ses kalitesi var. Daha yeni bunun ile ilgili makale yazdım bakabilirsin. Eğer uğraşırım dersen liberty 4 fiyatını fazlasıyla hak eden bir model.

Eğer telefonun Samsung ise fazla düşünmeye gerek yok Buds 2 Pro al geç piyasadaki en iyi 10 TWS kulaklıktan Samsung cihazlara özel codeci var. Liberty 4 kutudan berbat bir EQ profili ile kutudan çıkıyor, wavelet gibi uygulamalar ile düzeltirsen(ki çok basit) ses kalitesi senhessier momentum 3'ten daha iyi ses kalitesi var. Daha yeni bunun ile ilgili makale yazdım bakabilirsin. Eğer uğraşırım dersen Liberty 4 fiyatını fazlasıyla hak eden bir model.

Hocam Samsung cihaz kullanıyorum Buds 3 Pro mu önerirsiniz yoksa piyasadaki LDAC destekli başka model öneriniz olur mu Realme Air 6 Pro beklemeyi düşünüyordum mesela fiyat performans olarak da değerlendirecek olursanız.

Eğer telefonun Samsung ise fazla düşünmeye gerek yok Buds 2 Pro al geç piyasadaki en iyi 10 TWS kulaklıktan Samsung cihazlara özel codeci var. Liberty 4 kutudan berbat bir EQ profili ile kutudan çıkıyor, wavelet gibi uygulamalar ile düzeltirsen(ki çok basit) ses kalitesi senhessier momentum 3'ten daha iyi ses kalitesi var. Daha yeni bunun ile ilgili makale yazdım bakabilirsin. Eğer uğraşırım dersen Liberty 4 fiyatını fazlasıyla hak eden bir model.

Rehberinizi de okudum Buds 3 Pro için wavelet uygulamasında ön ayar yapılmamış Buds 2 Pro ayarı fark eder mi acaba, bundan önce Buds 2 Pro kullanıyordum ama bozuldu.

Son düzenleme:
Hocam Samsung cihaz kullanıyorum Buds 3 Pro mu önerirsiniz yoksa piyasadaki LDAC destekli başka model öneriniz olur mu Realme Air 6 Pro beklemeyi düşünüyordum mesela fiyat performans olarak da değerlendirecek olursanız.

Rehberinizi de okudum Buds 3 Pro için wavelet uygulamasında ön ayar yapılmamış Buds 2 Pro ayarı fark eder mi acaba, bundan önce Buds 2 Pro kullanıyordum ama bozuldu.

Buds 3 Pro paranın satın alabileceği en iyi seslerden birisine sahip, telefonun da Samsung ise bence kaçmaz.
Kulaklığın frekans tepki eğrisi fena sayılmaz aslında, rahatsız eden bir durum olursa basit ekolayzır ayarlamaları ile halledersin.

Buds 3 Pro paranın satın alabileceği en iyi seslerden birisine sahip, telefonun da Samsung ise bence kaçmaz.
Kulaklığın frekans tepki eğrisi fena sayılmaz aslında, rahatsız eden bir durum olursa basit ekolayzır ayarlamaları ile halledersin.

İade edip Realme 6 bekleme girişimlerine gerek yok diyosunuz o zaman. Ben kullandım da biraz bas ve mid ağırlıklı müzikler dinleyen biriyim Buds 2 Pro'ya göre daha az tatmin etti desem yeridir. Bunun için ne önerirsiniz? Realme'de kullanılan neomidyum sürücülerin baslarda çok fark yarattığını söylediklerini gördüm de incelemelerde.

Bas vuruculuğu olarak ortalama bir kulaklık, çok bas arıyorsan Realme daha iyi evet. Ama Realme'nin Türkiye'ye geleceğini nereden biliyorsunuz?

İade edip Realme 6 bekleme girişimlerine gerek yok diyosunuz o zaman. Ben kullandım da biraz bas ve mid ağırlıklı müzikler dinleyen biriyim Buds 2 Pro'ya göre daha az tatmin etti desem yeridir. Bunun için ne önerirsiniz? Realme'de kullanılan neomidyum sürücülerin baslarda çok fark yarattığını söylediklerini gördüm de incelemelerde.

Bas vuruculuğu olarak ortalama bir kulaklık, çok bas arıyorsan Realme daha iyi evet. Ama Realme'nin Türkiye'ye geleceğini nereden biliyorsunuz?

5 Pro gelmişti 6'sı da yakın zamanda gelecek diye duydum da incelemelerde ondan dolayı. Sizin başka bir öneriniz olur mu? Mikrofon ve ANC'ye de orta derecede önem veriyorum. Buds 3 Pro doğru bir EQ ayarıyla istediğimiz seviyeye getirilebilir mi yoksa. Şu an ses seviyesini 90'da kullanıyorum mesela. 60dB kadar bir EQ aralığım var diyebilir miyiz?

Hocam aynı seviyelerde Buds 2 Pro'mun sağlam olan tek tarafıyla denemeler yaptım da EQ yapmadan bile çok daha fazla tatmin etti. Buds 3 Pro'yu çok başarılı bulamadım. Sanırım iadeye gönderip alternatiflere bakacağım.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı