4000 TL monitör dahil APU sistem toplanır mı?

Monitördeki unsurlara bağlı yani boyut, panel, çözünürlük, tepkime hızı...

Söylediğiniz bütçeye en uygunu 144Hz TN ya da IPS panel FHD 24 inç bir monitör olmalı. Güncel fiyatları bilmiyorum ama.

Örnek bu cihaz gibi bir şey olabilir.

Monitördeki unsurlara bağlı yani boyut, panel, çözünürlük, tepkime hızı...

Söylediğiniz bütçeye en uygunu 144Hz TN ya da IPS panel FHD 24 inç bir monitör olmalı. Güncel fiyatları bilmiyorum ama.

Örnek bu cihaz gibi bir şey olabilir.

https://www.hepsiburada.com/hp-x24i...nt=HBCV0000033Z4L&utm_term=c&wt_pc=epey.c.c.c bu monitör nasıl? Fiyatına göre özellikleri iyi gibi.

Benzer bir ürün denebilir. Yazdığım özelliklerin aynısı mevcut. F/p açısından uygun görünüyor.

Ürün ile ilgili net bilgi sahibi olmadığım için bir şey diyemem. Özellikle ölü piksel ve ışık sızması gibi problemler olabiliyor monitörlerde o yüzden marka model ile ilgili forumlarda iyi araştırma yapmanızı tavsiye ederim.

Size önerim kendi monitörüm tüm oyunlara özel modu var monitörün ve Curved olması FPS oyunlarında güzel deneyim yaşatıyor şahsen ben pişman değilim tek - VA panel olması kontrat ve parlaklığı 70-80 aralıgında kullanmanı tavsiye ederim FreeSync özelliği çalışmıyor 1ms modu açık oldugunda bunu da dikkate almanı isterim onun dışında marka güvenilir.
2.öneri olarak bu (benim monitörümden daha iyi)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı