- Makaleler
- 3
@FearlyGhost Arkadaş kullandığı için koymuştum açıkcası pek şikayetçi değil. Konuyu bilmiyordum böyle bir şey varsa almamalı o zaman.
Elimde ekran kartı var apu sistem istemiyorum yani.
APU olması sıkıntı değil. Siz harici GPU'yu kullanacaksınız zaten.Elimde ekran kartı var apu sistem istemiyorum yani.
Böyle bir durumda 2400g almak yerine 1500x alınabilir. 2400g nin 1080p de multiplayer oyunlarda 1070 e darboğaz yapabileceğini düşünüyorum.APU olması sıkıntı değil. Siz harici GPU'yu kullanacaksınız zaten.
2200G'yi APUsu için seçmedim ki hocam. Kendisi güzel bir işlemci. Bütçenizi aşırtmak istemedim. RAMi ileride ek yapacaksanız Dual yerine Single da koyabiliriz. Sizin zevkinize kalmış.Elimde ekran kartı var apu sistem istemiyorum yani.
Ek olarak,power da yetersiz kalmaz mı 1070 için?2200G'yi APUsu için seçmedim ki hocam. Kendisi güzel bir işlemci. Bütçenizi aşırtmak istemedim. RAMi ileride ek yapacaksanız Dual yerine Single da koyabiliriz. Sizin zevkinize kalmış.
400W 1070'e yetmez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.