dogukndogan
Kilopat
Bahsettiğiniz monitöre düştüm.Aşırı hoş bir tasarımı var.Merhaba 2000 lira bütçem vardı onu 4000 liraya yükselttim ve bu sefer 240Hz monitör almaya karar verdim.
Aklımda bu ürün var tasarım olarak çok hoşuma gitti. Bu fiyat bandında önerebileceğiniz monitörler varsa çok sevinirim.
Ağırlıklı olarak competitive oyunlar oynuyorum.
Hocam competitive oyunlar oynuyormuş arkadaş.Bahsettiğiniz monitöre düştüm.Aşırı hoş bir tasarımı var.
Ama ben olsam 2 tane 240hzlik monitör alırdım. Yarış oyunları oynuyorsanız 2 monitör + 240hz tadından yenmez. Tercih meselesi tabi, yinede bırakayım buraya.
Onu almanız yerine ASUS TUF GAMING 24.5" VG259QM 280Hz 1ms 2xHDMI DP HDR IPS Gaming Monitör | ITOPYA bunu öneririm. Hem IPS, HDR, 280Hz ve Asus'un renk kalitesi Alienware'dan bariz kaliteli.Merhaba 2000 lira bütçem vardı onu 4000 liraya yükselttim ve bu sefer 240Hz monitör almaya karar verdim.
Aklımda bu ürün var tasarım olarak çok hoşuma gitti. Bu fiyat bandında önerebileceğiniz monitörler varsa çok sevinirim.
Ağırlıklı olarak competitive oyunlar oynuyorum.
Bu 240Hz 1080P isteyenlere 24" isteyenlere 2K 27"-32" falan önermeyi ne zaman bırakıcaksınız. Boş birşey olmaya başladı. Adam o kart ile 240Hz 1080P kullanmak istiyor. KULLANABİLİR. Artık şu çözünürlük muhabbetlerini başka yerde yapın lütfen.
shop.samsung.com
Onu almanız yerine ASUS TUF GAMING 24.5" VG259QM 280Hz 1ms 2xHDMI DP HDR IPS Gaming Monitör | ITOPYA bunu öneririm. Hem IPS, HDR, 280Hz ve ASUS'un renk kalitesi Alienware'dan bariz kaliteli.
Bu 240Hz 1080P isteyenlere 24" isteyenlere 2K 27"-32" falan önermeyi ne zaman bırakıcaksınız. Boş bir şey olmaya başladı. Adam o kart ile 240Hz 1080P kullanmak istiyor. Kullanabilir. Artık şu çözünürlük muhabbetlerini başka yerde yapın lütfen.
Şahsen daha öncesinde ASUS XG258Q, ASUS VG259QM, Alienware AW2518HF.
Ve Zowie XL2546 deneyimlemiş birisi olarak Alienware harici hepsi çok kaliteliydi. Not: Profesyonel yarı-profesyonel CS:GO kariyerim bulunuyor.
Bahsettiğiniz monitöre düştüm. Aşırı hoş bir tasarımı var.
Bence 2070S için 2K 144 HZ daha güzel olur.
27 inç olması sıkıntı olmaz değil mi?
Teşekkür ederim yorumun için birçok şeyi özetlemişsin. 280Hz monitörler hız aşırtmayla olduğu için pek sağlıklı bulmuyorum bilemedim pek bir bilgim olmadığı için.
Evet tasarımı çok hoş duruyor bunu alıp yanına PS5 koymak istiyorum.
Ağırlıklı olarak Valorant LoL ve FIFA oynuyorum 2K veya 27 inç olması benim için dezavantaj olur onun yerine 240 Hz monitör tercih ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.