Herkese iyi günler dilerim öncelikle. Ben parça parça sistemimi oluşturdum sadece monitörüm eksik kaldı bu yüzden sizlere de danışmak istedim. Öncelikle i512400F ve 6750XT CPU ve GPU'ya sahibim. Bu yüzden 2K monitör bakıyordum ama fiyatları malum bu seviyedeki monitörlerin bazılarında FreeSync ve FreeSync Premium gibi özellikler göremediğim için acaba 1080P'ye mi dönsem bu bütçede diye düşünüyorum. Rekabetçi oyunlarla ilgim esasında çok yok öyle Valorant CS:GO oynayan biri değilim, oynasam bile yani çok kasmadan arkadaşlarla eğlenmek için 1 - 2 el girip çıkıyorum. Genelde hikayeli oyunlar ve MMORPG / Action RPG kafası oyunlarda takılıyorum. Sizce 144Hz falan gerçekten gerekli mi böyle bir durumda diye yeri gelmişken sormak isterim. Şimdiden yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara teşekkür ederim.
ASUS 24" VG248QG 0,5 Ms Full HD 165Hz FreeSync / G-SYNC HDMI DP Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
En ucuz LG 27GN800-B 27" 1ms QHD G-Sync Freesync Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! LG 27GN800-B 27" 1ms QHD G-Sync Freesync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 6.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
ASUS 24" VG248QG 0,5 Ms Full HD 165Hz FreeSync / G-SYNC HDMI DP Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
En ucuz LG 27GN800-B 27" 1ms QHD G-Sync Freesync Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! LG 27GN800-B 27" 1ms QHD G-Sync Freesync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 6.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Tamam teşekkür ederim akakcedeki yorumlar herhalde teknoloji şanssızlığı olmuş birde trendyoldaki üründe Vesa uyumluluğu yok demişler ama bir videoda sanki 100x100 Vesa uyumlu gibi bir şey görmüştüm şuan videoyu bulamıyorum acaba başka model midir yoksa burada mı yanlış yazılmış olabilir?
Tamam teşekkür ederim akakcedeki yorumlar herhalde teknoloji şanssızlığı olmuş birde trendyoldaki üründe Vesa uyumluluğu yok demişler ama bir videoda sanki 100x100 Vesa uyumlu gibi bir şey görmüştüm şuan videoyu bulamıyorum acaba başka model midir yoksa burada mı yanlış yazılmış olabilir?
Bende Lg 27GN800 aldım, az önce geldi bağladım, ölü piksel yok buna sevindim.. ama 24 ten sonra çok büyük geldi gözüme herhalde alışırım.. tn panele göre renkler gerçekten çok canlı..
Konuda tavsiye edildiği için inceledim fiyatı da baktığım diğer modellere göre daha uygun.
trendyol shoptrlus dan satın aldım kutuda deforme vs yok ty express getirdi trendyolun kendi kargosu sanırım..
Aşağı yukarı ayarı olmadığı için North Bayou NB F80 aldım oda yarın gelir çok daha güzel olacak.. @Emma Stone Gerçekten beğendim Teşekkürler..