4000 TL monitör önerisi

Mylanth

Kilopat
Katılım
17 Haziran 2017
Mesajlar
33
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese iyi günler dilerim öncelikle. Ben parça parça sistemimi oluşturdum sadece monitörüm eksik kaldı bu yüzden sizlere de danışmak istedim. Öncelikle i512400F ve 6750XT CPU ve GPU'ya sahibim. Bu yüzden 2K monitör bakıyordum ama fiyatları malum bu seviyedeki monitörlerin bazılarında FreeSync ve FreeSync Premium gibi özellikler göremediğim için acaba 1080P'ye mi dönsem bu bütçede diye düşünüyorum. Rekabetçi oyunlarla ilgim esasında çok yok öyle Valorant CS:GO oynayan biri değilim, oynasam bile yani çok kasmadan arkadaşlarla eğlenmek için 1 - 2 el girip çıkıyorum. Genelde hikayeli oyunlar ve MMORPG / Action RPG kafası oyunlarda takılıyorum. Sizce 144Hz falan gerçekten gerekli mi böyle bir durumda diye yeri gelmişken sormak isterim. Şimdiden yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara teşekkür ederim.

Bütçem: 3K-4K civarı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
1080p için listeme yazayım bir inceleyeyim 2k olmazsa buna bakabilirim teşekkür ederim.
Bütçeyi 300TL aşarsan şu mükemmel monitördür 2K olarak fiyatına göre.
Benim kafamda da bu var hocam esasında ama hep gitgeller şeklinde :D bir arkadaşım da


bunu attıydı birde viewsonic modelleri arasında acaba onlar varken bu fiyata çıkmam mantıklı mı diye düşünüp durdum bütün gün esasında :)
 
1080p için listeme yazayım bir inceleyeyim 2K olmazsa buna bakabilirim teşekkür ederim.

Benim kafamda da bu var hocam esasında ama hep gitgeller şeklinde :D bir arkadaşım da.


Bunu attıydı bir de ViewSonic modelleri arasında acaba onlar varken bu fiyata çıkmam mantıklı mı diye düşünüp durdum bütün gün esasında :)

O arkadaşının attığı monitörde ghosting sorunu var. ViewSonic'de Elite serisi hariç bu monitörü geçemez. Bütçe varsa al geç.
 
Tamam teşekkür ederim akakcedeki yorumlar herhalde teknoloji şanssızlığı olmuş :D birde trendyoldaki üründe Vesa uyumluluğu yok demişler ama bir videoda sanki 100x100 Vesa uyumlu gibi bir şey görmüştüm şuan videoyu bulamıyorum acaba başka model midir yoksa burada mı yanlış yazılmış olabilir?
 
Tamam teşekkür ederim akakcedeki yorumlar herhalde teknoloji şanssızlığı olmuş :D birde trendyoldaki üründe Vesa uyumluluğu yok demişler ama bir videoda sanki 100x100 Vesa uyumlu gibi bir şey görmüştüm şuan videoyu bulamıyorum acaba başka model midir yoksa burada mı yanlış yazılmış olabilir?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Bende Lg 27GN800 aldım, az önce geldi bağladım, ölü piksel yok buna sevindim.. ama 24 ten sonra çok büyük geldi gözüme herhalde alışırım.. tn panele göre renkler gerçekten çok canlı..
Konuda tavsiye edildiği için inceledim fiyatı da baktığım diğer modellere göre daha uygun.
trendyol shoptrlus dan satın aldım kutuda deforme vs yok ty express getirdi trendyolun kendi kargosu sanırım..
Aşağı yukarı ayarı olmadığı için North Bayou NB F80 aldım oda yarın gelir çok daha güzel olacak..
@Emma Stone Gerçekten beğendim Teşekkürler..
 

Geri
Yukarı