4000 TL monitör önerisi

witz

Hectopat
Selam, Thunderbolt 4 çıkışı olan bir dizüstü bilgisayar kullanıyorum bu nedenle Type-C üzerinden tek kablo ile şarj ve görüntü işini halletmek istiyorum. Bu model genel olarak uygun gibi geldi. Önerileriniz nelerdir? Farklı tavsiyeye de açığım? Kullanım tarzım daha çok ofis programları düzenlemek ve PDF okumaları yapmak.

www.trendyol.com/lenovo/l27m-30-27-75hz-4ms-hdmi-vga-type-c-full-hd-monitor-webcam-66dekac2tk-p-356549092
Trendyol'da 3894 TL.

Amazon'da 4499 TL.

@88602
@SkyRose

Son düzenleme:
Selam dostum, alınabilecek en iyi monitörü bulmuşsun. Özellikle, USB-C portunun 75 watt verebiliyor olması güzel bir şey. Başka bir model tavsiye etmem.

Selam dostum, alınabilecek en iyi monitörü bulmuşsun. Özellikle, USB-C portunun 75 watt verebiliyor olması güzel bir şey. Başka bir model tavsiye etmem.
Teşekkürler @88602 ,trendyol üzerinden GTI Bilişim'den almayı mı önerirsiniz yoksa amazon.tr den alıp işi garantiye almayı mı? Mağazayı önerir misiniz?

Teşekkürler @88602 ,trendyol üzerinden GTI Bilişim'den almayı mı önerirsiniz yoksa amazon.tr den alıp işi garantiye almayı mı? Mağazayı önerir misiniz?
GTI Bilişim hakkında hiçbir bilgim yok ancak güvenilir ise sırf Amazon TR'den almak için daha fazla para ödemeye gerek yok.

Forumda konusu açılmış ve güvenilir olduğunu söylemişler:

Rica ederim.

GTI Bilişim hakkında hiçbir bilgim yok ancak güvenilir ise sırf Amazon TR'den almak için daha fazla para ödemeye gerek yok.

Forumda konusu açılmış ve güvenilir olduğunu söylemişler:

Rica ederim.
Sipariş verdim Trendyol üzerinden. Hafta başı gibi elime ulaşmış olur büyük ihtimalle, deneyimleri yazarım buraya.

Zaman ayırdığın için tekrar teşekkür ederim.

Merhaba hocam, GTI eksik parça göndermişti konuştum ardından iade edin dedi ürünü, iade ettikten sonra para iadesi yapılana kadar ürün stoklarda bitti kalan yerlerde 5.000 TL ve üzeri fiyatlara satmaya başladılar. Açıkçası diğer monitörlerin fiyatı sabit kalmışken aynı monitöre 2.000 TL fazla vermek istemedim.

Sizce nasıl bu monitör 3040 TL ye geliyor sepette. Type-c işinden vazgeçtim, ayarlanabilir stant olması iyi gibi.

Son düzenleme:
Teşekkürler, 27 inç olan listemdeydi, Samsung ile MSI MP273W arsında kalmıştım. Karar verememiştim. Sizin gönderdiğiniz MSI model daha iyi. Samsung ile sizin gönderdiğiniz MSI arasında ki kalite farkı sizce 1000 TL eder mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı