4000 TL Monitör Önerisi

LordHrothgar

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar yaklaşık 4000 TL fiyat bandında öyle çok üst düzey olmayan bir oyuncu monitörü istiyorum. Ben birkaç tane buldum da yine de sizden de tavsiyelerinizi bekliyorum. Yardımcı olup ilgilenenlere şimdiden teşekkürler.

ViewSonic VX2468-PC-MHD 24" FHD 165Hz 1ms 2xHDMI DP FREESYNC/GSYNC Curved Oyun Monitörü Amazon.com.tr

ASUS TUF Gaming VG249Q1R 23,8 IPS Freesync 1920X1080 1MS(Mprt) 165Hz Dp HDMI MM Vesa 3 Yıl ELMB Sync Monitör Amazon.com.tr

ASUS olani daha iyi.

Güzellerini bulmuş ve belirtmişsin zaten hocam. Şu monitörü de ekleyebiliriz.
Alinmaz.

Kardeşim ASUS TUF Gaming VG249Q1A monitörü 2 yıldır kullanıyorum gayet memnunum öneririm aldığında ölü piksel dikkat et eğer varsa hemen değişim taleb et ben o yanlışı bir kere yaptım sizin yapmanızıda istemem.

Şunlar nasıl sizce?

Benim şu anki monitörüm yüz yani böyle kıvrımlı değil. Kıvrımlı daha mi olur acaba nasıldırlar biraz kararsız kaldım. Bir de şu LG olan büyük ekran ya daha iyi gibi sanki. Öyle çok üst düzey oyuncu değilim zaten.

Şunlar nasıl sizce?

Benim şu anki monitörüm yüz yani böyle kıvrımlı değil. Kıvrımlı daha mi olur acaba nasıldırlar biraz kararsız kaldım. Bir de şu LG olan büyük ekran ya daha iyi gibi sanki. Öyle çok üst düzey oyuncu değilim zaten.

Kötü monitörler.

Kötü monitörler.
Hahaha gerçekten mi? Niye güzel gibi duruyorlar aslında. Şu nasıl?

O zaman şunu alayım geçiyim ben ya ne diyorsunuz? Fiyatı falan da iyi.

Hahaha gerçekten mi? Niye güzel gibi duruyorlar aslında. Şu nasıl?

O zaman şunu alayım geçiyim ben ya ne diyorsunuz? Fiyatı falan da iyi.

@562410 @Yavuz45 @550519

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı