4000 TL monitör seçimi

ibrayimbey

Hectopat
Arkadaşlar aşağıdaki monitörleri seçtim yani istediğim özellikler ve ortalama bütçem bu şekilde bunların arasından önerebileceğiniz var mı? Ya da bu fiyat ve özelliklerde farklı bir şey de önerebilirsiniz. Teşekkürler.

Hocam bende şu an zaten 144 Hz 1 ms monitör var daha büyük bir şey istediğim için hep 27 inç seçtim.

Hiçbiri, @584297'nun önerdiklerine bakın. Odyssey G3'te ghosting ve smearing sorunu var ve ghosting aşırı şekilde var, Gamepower ve Dragos olanı tam bir anlamıyla berbat, Viewsonic olanı ise alınmaz.

Dell olan renkleri cansız veriyor. Diğeri hakkında bilgim yok.

Maalesef, bu bütçedeki 27 inç monitörler pek iyi değiler. Stoğa gelirse en iyi seçenek Dell G2722HS olacaktır sadece onu öneriyorum 27 inç olarak bu bütçeye.
Peki, 24 değil de 27 inç monitör önerilerinizi alabilir miyim?

Maalesef, bu bütçedeki 27 inç monitörler pek iyi değiler. Stoka gelirse en iyi seçenek Dell G2722HS olacaktır sadece onu öneriyorum 27 inç olarak bu bütçeye.

Bütçeyi artırabiliriz biraz sorun değil eğer bu Samsung falan dediğiniz kadar kötüyse sorun değil, diğer ekipmanlardan biraz kısarız. MSI optik var bende 24'e 1 ms 144 bayağı beğenerek kullanıyorum ama toplu bi ekipman yenilemek istedim o yüzden.

Odyssey G3 gerçekten çok kötü... Ghosting sorunlarıyla uğraşmak istemiyorsan ondan uzak dur... Maksimum ne kadar bir artırma yapabilirsin?

Odyssey G3 gerçekten çok kötü... Ghosting sorunlarıyla uğraşmak istemiyorsan ondan uzak dur... Maksimum ne kadar bir artırma yapabilirsin?

Hocam klavye ve mouse ihtiyacım da çıkacak eski sistemi kardeşime vereceğim için o yüzden, çok da abartmak istemiyorum. Klavye ve mouse ne kadar tutabileceğini de çok bilmediğim için, lakin sen 27 inç olarak önerebileceğin en fiyat/performansları önerebilirsin. Bende o doğrultuda ilerlerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…