4000 TL monitör seçimi

Hocam 200 TL daha ekleyebilirseniz bu monitör var ben kendim kullanıyorum güzel monitör hiçbir problemi yok.

Bunda karar kıldık zaten hocam, sadece Curved alıp IPS panelden vazmı geçsek onu tartışıyoruz.

Yani aslında değil çok da bildiğim söylenemez sadece renklerin kalitesi bir de hikayeli oyunlarda falan sağlam fark ettiriyor diye biliyorum. Curved kullanıyordum şu an bahsettiğim gibi o enine büyüklüğü daha verimli bir hale getiriyor Curved seviyorum yani eğer atarsanız ona da bir bakayım.
Hocam türkcellde buldum 5 bine. Siz daha uygun bulabilirseniz eğer bir bakın. Bir de bunun artısı pivot özelliği var göz önünde bulundurun;

Hocam türkcellde buldum 5 bine. Siz daha uygun bulabilirseniz eğer bir bakın. Bir de bunun artısı pivot özelliği var göz önünde bulundurun;
Pivot nedir hocam?

Hocam Turkcell'de buldum 5 bine. Siz daha uygun bulabilirseniz eğer bir bakın. Bir de bunun artısı pivot özelliği var göz önünde bulundurun;

Hocam İtopya'da 4199 TL.

Pivot nedir hocam?

Monitörü döndürebiliyorsunuz dik olarak.

Dosya Ekleri

• pivot.jpg
    pivot.jpg
    33,9 KB · Görüntüleme: 31
Hocam Turkcell'de buldum 5 bine. Siz daha uygun bulabilirseniz eğer bir bakın. Bir de bunun artısı pivot özelliği var göz önünde bulundurun;

Hocam şimdi Curved için 5000 bandına çıktığımız zaman böyle bir monitör de dahil oluyor bizim sohbetimize

Hocam İtopya'da 4199 TL.

Monitörü döndürebiliyorsunuz dik olarak.
Sadece dik değil. Sağa sola yukarı aşağı her şekle giriyor.

Hocam şimdi Curved için 5000 bandına çıktığımız zaman böyle bir monitör de dahil oluyor bizim sohbetimize
Pivot özelliği yok hocam. 27 inc monitörü sağa sola döndürmek zor olmaz mı ?

Sadece dik değil. Sağa sola yukarı aşağı her şekle giriyor.

Pivot özelliği yok hocam. 27 inc monitörü sağa sola döndürmek zor olmaz mı?

Vallahi bilemiyorum hocam çok kullandığım bir özellik olmadığı için farkını tam olarak kavrayamıyorum, lakin monitörü hiç dik kullanma hevesim olmadı genelde sabitleyip oradan devam ediyorum😅

Vallahi bilemiyorum hocam çok kullandığım bir özellik olmadığı için farkını tam olarak kavrayamıyorum, lakin monitörü hiç dik kullanma hevesim olmadı genelde sabitleyip oradan devam ediyorum😅

Pivot özelliği ayaktan bağımsız olarak sadece ekran hareket ediyor istediğiniz şekilde. Pivot olmayan bir monitör de ayakla birlikte kaldırmanız lazım. Koltuğu monitöre göre ayarlamak yerine monitörü koltuğun yüksekliğine göre yukarı aşağı ayarlayabiliyorsunuz. Benim için önemli bir özellik ama sizi bilemem tabii.

Pivot özelliği ayaktan bağımsız olarak sadece ekran hareket ediyor istediğiniz şekilde. Pivot olmayan bir monitör de ayakla birlikte kaldırmanız lazım. Koltuğu monitöre göre ayarlamak yerine monitörü koltuğun yüksekliğine göre yukarı aşağı ayarlayabiliyorsunuz. Benim için önemli bir özellik ama sizi bilemem tabii.

Anladım hocam siz ne kullanıyorsunuz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı