4000 TL Monitörlü Sistem Toplama

Samsung olan model daha iyi hem daha büyük ekran ama sadece Lüleburgazda var. Hepsiburada gibi sitelerde 750 TL o monitör.
700 TL bandına çıkabiliyorsan bütçe olarak bence 75 Hz 1 Ms monitörleri incele.

Monitörü sonradan alacağım icin bekleyebilirim samsung olan daha hosuma gitti onu seçtim sisteme göz attınızmı iyimi alt resimdeki sistemi alacağım güç kaynağı nasıl

Samsung olan model daha iyi hem daha büyük ekran ama sadece Lüleburgazda var. Hepsiburada gibi sitelerde 750 TL o monitör.
700 TL bandına çıkabiliyorsan bütçe olarak bence 75 Hz 1 Ms monitörleri incele.

Kardeşim hep söylerim artık HDD'ye sistem kurmayın. Al bir SSD sonra alırsın HDD'yi. Hem 7200 rpm'e fazladan para vermek yerine 5400 rpm alırsın daha sessiz. Bir süre daha arşiv olayına girme sık dişini.

Islemci falan değiştirmem diye düşünüyorum işten gelince oynayacağım için film falan da bakacağım O.C yapmaya gerek duymayacağımada eminim, 8GB RAM takviyesi SSD falan en son GPU değiştiririm 5 6 sene götürür diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı