4000 TL Monitörsüz GTX 1070 Sistem Toplama

Kardeş kim aklınıza sokuyor bunları yeter ya toplanmaz ucundan toplasan bile o ne ya o ekran kartını 1080p de işkence ediyorsunuz. O ekran kartını unut rx 480 al 1080p için mis gibi.Ama yeter demeyin artık şunu ya ulan gtx 1070 sistem toplanacaksa öyle kıyısından köşesinden sistem toplanmaz toplansa da verim
alınmaz.Lütfen artık farklı düşün

Dosya Ekleri

• image.png
    image.png
    44,7 KB · Görüntüleme: 319
  • image.png
    image.png
    50 KB · Görüntüleme: 256
Kardeş kim aklınıza sokuyor bunları yeter ya toplanmaz ucundan toplasan bile o ne ya o ekran kartını 1080p de işkence ediyorsunuz. O ekran kartını unut rx 480 al 1080p için mis gibi.Ama yeter demeyin artık şunu ya ulan gtx 1070 sistem toplanacaksa öyle kıyısından köşesinden sistem toplanmaz toplansa da verim
alınmaz.Lütfen artık farklı düşün

Dostum biliyorum ama benim için 1080P gayet yeterli. Senelerce de gider bu çözünürlükte ayrıca. İzlediğim bir yabancı yayıncı var, 2 Titan X ile 1080P oynuyor. Bunu yapan çok insan var. Ben en fazla 1440P nin yeterli olduğunu düşünüyorum. Bu sistemi aldıktan sonra para biriktirip belki 1440P ye geçerim, kim bilir?

Screenshot_2016-08-09-20-01-37.png

Sizce bu sistem nasıl?

Dostum biliyorum ama benim için 1080P gayet yeterli. Senelerce de gider bu çözünürlükte ayrıca. İzlediğim bir yabancı yayıncı var, 2 Titan X ile 1080P oynuyor. Bunu yapan çok insan var. Ben en fazla 1440P nin yeterli olduğunu düşünüyorum. Bu sistemi aldıktan sonra para biriktirip belki 1440P ye geçerim, kim bilir?

Eki Görüntüle 179316
Sizce bu sistem nasıl?
Hocam o paraya çok daha güzel 1070'li sistem toplayabilirim.
pc toplama 6.png
pc toplama 6.2.png
pc toplama 6.png
pc toplama 6.png
pc toplama 6.png
pc toplama 6.2.png

Eki Görüntüle 179316
Sizce bu sistem nasıl?
Güzel ama harddisk 5400 rpm anakart çok düşük o sisteme bir
De asus yerine msi koyarsan msi gaming x modelinde asusa göre daha hızlı
Bir de attığım sisteme bakarsan 4300 oldu ama iyi daha verimli olur

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı