Örnek olarak bu sistem olur ise. Anakart olarak Asus B150 Gaming/Aura ile ekran kartı Asus Strix GTX 1070 olur ise 200-300 lira arası bir fiyat farkı oluşur. Msi daha ucuz kalıyor ama performans olarak aşağıda kalır yanı yok. Önceki sistemim de Asus kullanmıştım. Şuan da kullandığım çevre birimleri dahil Msi markası ve gayet memnunum. Bazı arkadaşlar Asus teknik servis sorunları yaşamışlar, forum içerisinde. Msi tercih edilebilir.
Aslında ben kışdan beri bakıyorum incelemelere falan ama karar veremedim işte arkadaşım topladı ASUS aldı ben de ASUS alıcaktım ama sonradan MSI ı gördüm incelemelere falan baktım MSI daha güzel geldi ama ASUS un ekran kartlarıda oc edilmiş halde geliyo bide arka plakası var o yüzden
Bu nasıl sizce ? Bide sizce i7 alıyım mı yoksa i5 mi alıyım ? Ek olarak eğer K bir işlemci alırsam oc etmekte zorlanır mıyım ? Ayrıca kasa olarak tavsiye verirseniz sevinirim yanı pencereli olursa iyi olur.Ben yan penceresi açılan bi kasa görmüştüm Technopat incelemesini yapmıştı ama şu an bulamadım.
İnternette kasa almak için güvenebileceğim bi site önerir misiniz. Vatan çok pahalı geliyor. 500 tl ayırabilirim kasa için. Aklımda Corsaır Carbıde Clear 600C var sizce nasıl olur
Mümkün olabildiğince uzun vadede kullanmak istiyorsan i7 6700k bu amaca yönelik olacaktır. OC için forumda birçok kişi yardımda bulunabilir veya oc konusunda bilgili bir arkadaşın varsa yardım alarak da yapabilirsin. Böylece sen de işin temellerini bizzat yakından öğrenirsin. 2016'nın ağustosunu bitirmek üzereyiz, bence bu zamandan sonra 970 almak yerine bütçeni 200 lira daha zorlayabilirsen gtx 1060 almak daha iyi olacaktır. Eğer bütçede sıkıntı çıkarsa işlemcini i5 6600k alarak 300 lira kar etmiş olursun. Bu işlemciden yana özellikle de oyun konusunda bir sıkıntı olmayacak. Corsair 600c yerine 400c kasa işini fazlasıyla görecektir. Mali açıdan buradan da tasarruf etmiş olursun. Bu arada işlemcinin kutusundan soğutucu çıkmayacak. Soğutucu seçmeyi unutmuşsun. Eğer sıvı soğutma istersen COOLER MASTER SEIDON 120V , istemezsen COOL MASTER HYPER 212EVO örneklerini verebilirim.