4000 TL Oyun bilgisayarı önerisi

Lakhes

Hectopat
Katılım
22 Şubat 2014
Mesajlar
3
Yer
İstanbul
Dizüstü oyun-performans bilgisayarı arıyorum. Bütçe üst sınırım 4.000.

Birkaç bilgisayarı araştırıp videolarınızı izlememe rağmen hala kararsız kaldığım için yazma gereği duydum.
İncelediğim ve ön araştırma yaptığım modeller;

- Asus N550jv-cn127h
- MSI GE70
- MSI GX70 - Bu makinenin Amd olması beni düşündürdü açıkçası.

Bu modellere bakıp düşünürken gözüme birden MSI - GS70 Stealth modeli takıldı ancak fiyatı bunlara nazaran biraz daha üst seviyede, indirime girmesini mi beklemeliyim diye düşünmeden edemiyorum.

Sizin bana önerebileceğiniz bir model var mı acaba, yardımcı olabilir misiniz ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Markayı kötülemek asla istemem sonuçta ün yapmış kendi alanında ilerleyen bir marka ancak; okuduğum bir kaç yazı nedeniyle pek sıcak bakmıyorum. Yoksa özellik bakımından iyi duruyorlar.
@Recep Baltaş konuyu okuyup bana neler önerebilir, onun da fikrini almak isterim bu mümkün mü?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Genelde seyahat ettiğimden dizüstü model daha cazip geliyor. Dizüstü arıyorum @Okan Tarlığ ancak; buradakiler sadece ceza verip kendi puanlarını yükseltmenin derdine düşmüş, yani çoluk çocuğa görev verilip ne gördüm delisi olan insanlar yeni üye olanlara niye üye oldun dercesine ceza veriyorlar. Yazmış olduğum bu mesaja ceza vermezlerse hatırım kalır. Zaten yardımcı olacakları falanda yok sözde işten anlayan kişiler diye size soru sorduk burunları kaf dağında sürekli ceza yağdırıyorlar. Ne diyeyim herkes her forum kendinden sorumludur buranın sorumlusu çobanı kimse o düşünsün videolar incelemeler güzel ancak forum beş para etmez..
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı