4000 TL oyun sistemi toplama

NighWision

Hectopat
Ben bilgisayardan çok anlamam. Araştırıyorum kasayla birlikte 4000 liralık PUBG ve GTA 5 gibi iyi PC isteyen oyunları oynatan bir sistem toplar mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında çokta bir fiyat varkı yok 4000 TL bütçesi olan birisi için 400-450 TL gibi bir rakam çok fazla olmamalı en azından ekran kartı gibi gaming bir bilgisayar için en önemli parça alınırken. 6 GB 1060 ile 1050 Ti arasında 2 kat fiyat farkı var o olmaz. Zaten 4000 TL'lik bir bilgisayar için 3 GB 1060 yeterlidir diye düşünüyorum. Tabii bu benim kendi düşüncem siz ne düşünüyorsunuz bilemeyeceğim.

Aslında çokta bir fiyat varkı yok 4000 TL bütçesi olan birisi için 400-450 TL gibi bir rakam çok fazla olmamalı en azından ekran kartı gibi gaming bir bilgisayar için en önemli parça alınırken. 6 GB 1060 ile 1050 Ti arasında 2 kat fiyat farkı var o olmaz. Zaten 4000 TL'lik bir bilgisayar için 3 GB 1060 yeterlidir diye düşünüyorum. Tabii bu benim kendi düşüncem siz ne düşünüyorsunuz bilemeyeceğim.
Gayet haklısınız. Bilgisayarı alacak arkadaşa kalmış o. Ben SSD sonradan ekledim. Kendisine 1050 Ti 16 GB RAM ya da 250 GB SSD önerdim eğer ilerde alamayacaksa şuan almalı ki SSD ve 16 GB RAM günümüzde artık ihtiyaç haline geldi.

16 GB Ram ve SSD olmazsa olmaz değil fakat olursa iyi olur ancak benim düşüncem 8 GB Ram + 1060 3GB ile 16 GB Ram + 1050 Ti'den daha fazla performans alacağı yönünde. YouTube'dan da görüleceği üzere iki kart arasında gözle görülür FPS ve performans farkı mevcut ki PUBG ve GTA 5 için +3000 MHz single 8 GB Ram bence yeterli olur. Daha sonra 300-400 TL verip 8 GB ram daha ekleyebilir ama 1050 Ti aldıktan sonra maalesef 300-400 TL daha verip 1060'a yükseltemez. Bence burada en önemli konu güncelliğini yitirebilecek ve güncellenebilecek parçalardan hangisine öncelik verileceği oluyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı