4000 TL Oyun ve Video İçin Sistem Önerisi

Bu sistem daha cazip geldi kararımı buna verdim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20170404-185716.png
    Screenshot_20170404-185716.png
    54,8 KB · Görüntüleme: 105
3 fanlı kartlar daha mı sesli çalışıyor ? Şaka mı ? Aynı işi 3 işçi mi daha çok çalışarak yapar yoksa 2 işçi mi ?

O işciler 2 sene sonra çok yoruluyor. Kart artık ısınmaya başlıyor fanların küçük olması RPM'nin yüksek olması tabiki ses yapacak. Bende var tecrübeyle sabit. Yanında durulmuyor kasanın oyuna girince. Ben sadece olanı söylüyorum.

3 işçinin yorulacağı yerde 2 işçi mi yorulmayacak ? 3 fanlı kart 2 yıl sonra ses yapacaksa 2 fanlı kart hayi hayli ses yapar.

2 işci boyları büyük kaslı güçlü (düşük RPM az ses) olacak. Neyse uzatmıyım tercih sizin tabiki.

Pantheon ses çok rahatsız edermi iki fanlımı alayım.
Malesef yapıyor. Bende zamanında Gigabyte R9 270x 2GB Windforce aldım. 1 sene boyunca hiç sorun yoktu sonradan başladı. GPU ısındıkça fanların devri yükseliyor %90'lara gelince çok rahatsız ediyor.

44.png

Bir alternatif daha. İlerde 8GB daha RAM ekleyip, birde SSD alırsanız bomba gibi sistem olur.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı