4000 TL Oyuncu koltuğu önerisi

Bütçe
3500 - 4500 ₺

oldGrand_master

Femtopat
Katılım
19 Haziran 2022
Mesajlar
11
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
İnşaat Mühendisi
Merhaba; 4000 LIRA bandında oyuncu koltuğu veya alternatifi arıyorum aklıma mantıklı gelen koltuklar arasında en mantıklısı Hawk Fab V6 oldu sizlerin de önerileri Hawk Fab'dan F/P olarak daha iyi olacak tecrübeleriniz var mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Şahsi önerimi ve fikirlerimi önemsiyorsanız açıkça belirtmek isterim; uzun yıllardır Hawk Fab v3 kullanmış biri olarak, önermiyorum. Sebepleri ise;
  1. Sırt minderi ergonomik değil, tam sırt desteği sağlayamadığı için uzun oturum sonrasında beliniz haliyle ağrımaya başlıyor. (İlk kullandığım dönemlerde iyi geliyordu ancak uzun kullanımdan sonra yanılmışım.)
  2. Oturma kısmındaki minder öyle aman aman çok sert değil ancak bir süre sonra kuyruk sokumunuz acıtmaya başlıyor, bunun için de Visco veya Bamboo modeli olan minderi kullanmaya başladığında bu sefer koltuk minderindeki yan kısmınlarını (adı vardı unuttum) bacaklarınızın yanlarına baskıladığı için düzgün oturamıyorsunuz.
  3. Kafa yastığı cidden anlamsız dercesinde kullanışlı değil ancak koltuğun o 2 boşluk arasına bağladığınızda bu sefer boynunuza destek sağlayabiliyorsunuz, onun dışında işlevi yok.
  4. Kolçaklar pek kaliteli değil, bunun için de kol desteği (yastığı) olan kolçaklar olabilirdi.
Ha, onun dışında kaliteli midir? Evet ancak ergonomik ve özelleştirilebilir/opsiyonel özelliğine sahip bir koltuk değil diyelim. O yüzden Hawk yerine IKEA Markus modeline yönelin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı