Sonuna kadar okuyun!
Teknobiyotik'ten almaya karar verdim ama yavaş yavaş alacağım. DAHA UYGUN Bİ' SİTEDEN GÖRÜRSENİZ BAŞKA SİTEDEN DE ÖNEREBİLİRSİNİZ. Şimdi ben 2200'den 1600tlye düşmüş GALAX GTX 1660 SUPER 1 CLICK OC aldım. Son 5 tane kaldığı için almıştım. Sonraki gün baktığımda stok yenilenmişti ve 1 haftadır hala aynı indirim var. Hayal kırıklığına uğradım açıkçası. Neyse sıkıntım bu değil. Bu ekran kartı diğer ekran kartlarına göre fazla bi' farkı yoksa sıkıntı yok.
Şimdi daha anakart, bellek ve işlemci var. Sıra sıra sizden öneri isteyeceğim
İşlemci - Ryzen 5 1600 12nm - 685TL, İndirimde 635TLydi.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
www.teknobiyotik.com
Anakart - Anakart hakkında bilgi sahibi değilim. Anakart konusunda öneri isteyeceğim. Sınır 600TL. Şu 2 modele bakarsanız sevinirim. Aralarında indirimli olarak 160TL fark var. 160TLye değmezse 440tlliği alabilirim. Ya da fiyatına göre daha iyi bi' anakart görürseniz önerirseniz sevinirim.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
www.teknobiyotik.com
New Page 1
www.teknobiyotik.com
Ram - Adata DDR4 8GB 3000MHz XPG GAMMIX D30 Ram - 2x240TL
350tl'den 240tl'ye düşmüş. 2 tane alacağım 480TL.
Türkiye'nin yeni overclock ve performans ürünleri mağazası
www.teknobiyotik.com