4000 TL sessiz klavye önerisi

Bütçe
4000

boobie

Centipat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
Bu aralar klavye arayışındayım ve biraz kafam karışık. Ben de aslında tam ne almam gerektiğini bilmiyorum. Şu anda çok eskiden aldığım Rampage mekanik hisli KB-R8 modelini kullanıyorum. Uzun zamandır kullanıyorum bir sıkıntısı yaşamasam da gerçek bir mekanik hissini de tatmak istiyorum. Kafamdaki tek soru şu, bilgisayar mühendisliğş okuduğum için kodlarla ve bilgisayarla çok haşır neşir oluyorum ve klavyeyi uzun süreler kullanıyorum. Okuduğuma göre de uzun süre red bile olsa yazınca baş ağrıtıyormuş. Tabii oyun oynamak için farklı kod yazmak için farklı klavye almak bunları sürekli değiştirmek de makul olmaz. Bu fiyat bandında önerilerinizi bekliyorum. Konu ilerledikçe benim de fikirlerim netleşir diye umuyorum.

Kesinlikler:
Sesli bir switch olmamalı (blue vs.)

Akko 5075B Plus aldim hocam yurt dışından. Memnunum tavsiye ederim.
Cevabın için teşekkürler ama sesi nasıl? Youtube'tan baktığıma göre çok da az değil gibi veya klavyenin sesi duyulsun diye baya arttırıyolar sesi. Daha öncesinde hiç mekanik klavye kullanmadım, switchlerin hangilerinin daha sessiz ve hangilerinin daha sesli olduğunu biliyorum ama gerçekte tam olarak ne kadar sesli olduklarını bilmiyorum. Amacım dışarda kafede oturduğumda da kullanabileceğim bir klavye o yüzden ses önemli benim için. Bunun için red switch yeter mi yoksa tamamen mekanik olmayan bir klavye mi aramalıyım?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı