4000 TL sistem önerisi

Yusufdmrk

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
CS:GO, Valorant gibi oyunları oynayacağım.
2.el olmayacak.
APU olmamasından yanayım.
Uzun zamandır araştırıyorum ama size de danışmak istedim.
Elwind Silver, Teknobiyotik a2.5 gibi sistemlere baktım ama her ağızdan farklı ses çıkıyor.

Edit: Etiketlere kimse bakmamış 3500TL-4000 arası bir bütçem var.
Çok zorlamayacağım sistemi ama Photoshop için kullanabilirim oyunun yanında.

Son düzenleme:
Ekran kartı sıfır olacak şekilde, hazır sistem olmadan pek mümkün değil şu an için.

Bahsettiğiniz oyunlar için yukarıdaki sistem işinizi fazla fazla görecektir. En büyük eksiği anakart diyebilirim. Ekran kartı stokları geldiği vakit i3 10100F sistem toplanabilir.

gaming.gen.tr sitesinden al. 4500TL'ye RX 5500XT 8 GB OC EVO + Ryzen 3 3100 500GB NVMe M.2 SSD buldum. İmkansız bu fiyata bunları bulmak. Aldığım sistem Blade-3100. çok talep olduğu için fiyatı 6300'e fırlamış. Zaten olması gereken 6300'dü ama adamlar 4500TL'ye satıyorlar. İlginç.

Ekran kartı sıfır olacak şekilde, hazır sistem olmadan pek mümkün değil şu an için.

Bahsettiğiniz oyunlar için yukarıdaki sistem işinizi fazla fazla görecektir. En büyük eksiği anakart diyebilirim. Ekran kartı stokları geldiği vakit i3 10100F sistem toplanabilir.

Fiyatı bütçemi aşıyor maalesef en fazla 3900 TL.

Al gitsin derim kardeşim. SSD yetmeyebilir ama ya. SSD sorun olmazsa al derim. Ne oynayacaksın? Valorant-CS oynayacagım sadece diyorsan yeterde artar.

3900'e bundan iyisini bulamazsın yine de bir bak gönlün rahat etmezse sen.

Al gitsin derim kardeşim. SSD yetmeyebilir ama ya. SSD sorun olmazsa al derim. Ne oynayacaksın? Valorant-CS oynayacagım sadece diyorsan yeterde artar.

3900'e bundan iyisini bulamazsın yine de bir bak gönlün rahat etmezse sen.

İnternette bir arama yaptıktan sonra inceleme videolarını çok yetersiz buldum maalesef ve çöp sistem diyenler çok fazla. Teknobiyotik a2.5'e yöneliceğim sanırım tekrardan. 1 senedir bakıyorum haha çok gülünç bir hâl almaya başladı.

İnternette bir arama yaptıktan sonra inceleme videolarını çok yetersiz buldum maalesef ve çöp sistem diyenler çok fazla. Teknobiyotik a2.5'e yöneliceğim sanırım tekrardan. 1 senedir bakıyorum haha çok gülünç bir hâl almaya başladı.

Vallahi yapcak bir şey yok hocam. Ülkemizdeki teknoloji böyle. Teknobiyotik'i çok bilmiyordum, a2.5 kaliteli bir sistem. Alabilirsin. 2x8GB RAM yapmanı tavsiye ederim. 3800TL falan oluyor. En ucuz 2X8. AMD PC'lerde 2x8 çok fark ediyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı