Sepete ekle ya da satın al yok nasıl alıcaksınız. Mağazaya mı sorcaksınız?stoğu hala bitmemiş 100 tane stoğu olduğu yazıyor
Sepete ekle ya da satın al yok nasıl alıcaksınız. Mağazaya mı sorcaksınız?stoğu hala bitmemiş 100 tane stoğu olduğu yazıyor
Stokta yok.
Orayı açıklama oalrak yazmışlar satılmadan önce. Stokta olsa satın alabilirsiniz ama şuan stoğu bitmiş. Zaten vatan genelde pahalı satıyor bunu kendiniz toplasanız bu fiyata toplar mısınız bu dolarda bilemiyorumstoğu hala bitmemiş 100 tane stoğu olduğu yazıyor
ekran kartı 8gb değil ram 8 gbEkran kartının 8 GB olması güzel. Ram hızı da güzel 16 olsa daha iyi olur. SSD de WD kullanılmış m2 olsa daha iyi olurdu fakat gene de güzel. İmzamdaki pc yi 2 hafta önce aynı fiyata aldım bunu görseydim bunu alırdım fakat stoğu bitmiş zaten![]()
ekran kartı da 8 ram de 8ekran kartı 8gb değil ram 8 gb
PC'yi geçtimde CS 1.6 ve Zula oynamak yerine neden CS GO değil?
Kendin toplama imkanın var ise daha iyi toplanabilir.
Üstelik ne karışıyorsun kardeşim. Adam istediği oyunu oynar.
ekran kartı 8gb değil ram 8 gb
psu kasaya dahil ise orada kasa seçeneğinde 250 w yazıyorSadece o oyunları oynayacaksanız boşuna o kadar para vermeyin. Bu da o oyunları oynatır:
![]()
AMD Raven Ridge Ryzen ™ 3 3200G 3.5GHz, 8GB DDR4 240GB SSD Oyun Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı - Bilgisayar | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
psu kasaya dahil ise orada kasa seçeneğinde 250 w yazıyorSadece o oyunları oynayacaksanız boşuna o kadar para vermeyin. Bu da o oyunları oynatır:
![]()
AMD Raven Ridge Ryzen ™ 3 3200G 3.5GHz, 8GB DDR4 240GB SSD Oyun Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı - Bilgisayar | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.