4000 TL sistem toplama tavsiyesi

Hocam eğer bir sonraki yorumumu okusanız ne demek istediğimi anlarsınız.

Hocam sonraki yorumumu okuyun lütfen.
İnsanlar 2-3 senede şirket kuruyor. Bu kadar süre sistem toplamak için beklemek mantıklı değil.
Şimdi bu 4000 TL hiç az para değil ve ben bu fiyatlara düzgün bir bilgisayar toplayamıyorum. Mecbur 2. elmi satın alacağım yani ?
4000 TL'ye eskiden RX 570'li veya 1650S'li bir PC toplayabilirdiniz ancak bu şartlarda sıfırı mümkün değil. Eğer beklerim diyorsanız sıfıra böyle bir sistem toplama olanağınız var evet ancak beklemem diyorsanız 2. ele yönelmeniz gerek.

İnsanlar 2-3 senede şirket kuruyor. Bu kadar süre sistem toplamak için beklemek mantıklı değil.
Hocam 4000 tl ile ne yapabiliriz eğer beklersek belki düzelir de biz de bilgisayar alırız.

4000 TL hiç az para değil 2. elmi toplayabileceğim mecbur ?
Kanka az değil de güzel bir bilgisayar için az bugünlerde Türkiye'de adam akıllı bir sistem için en az 6000-7000 tl gerekiyor.Mecburen 2.el e kayacağız ama ne kadar fiyat fark eder bilmem.

Bir dakika bir apu sistem toplasam 3 4 ay sonra ekran kartı taksam nasıl olur ?

Fazla oyun oynamayacağını belirtmiş sizce APU sistem önermek saçma olur mu?

Fazla oyun oynamayacağını belirtmiş sizce APU sistem önermek saçma olur mu?
Benim için 1080p low veya 720 p oynarsam çok sıkıntı çıkmaz sonradan stoklar gelince ekran kartı takarım iyi bir fikir olur zaten gibime geliyor sizler ne düşünüyorsunuz ?

Hocam bu link sizin için uygun buradaki olanlardan RAM olarak iki kademe üstte 3200 olan var onu seçerseniz daha iyi olur bu paraya en iyi bunu bulabildim.

Benim için 1080p Low veya 720p oynarsam çok sıkıntı çıkmaz sonradan stoklar gelince ekran kartı takarım iyi bir fikir olur zaten gibime geliyor sizler ne düşünüyorsunuz?

R5 3400G, 16 GB RAM ve B450 anakartı aldıktan sonra çok güzel olur.

4000 TL param olsa böyle bir sistem toplardım marka vermedim çünkü fazla bilgim yok.
B450 anakart, Ryzen 5 2400G, 16 GB RAM 650W PSU ve SSD.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…