crpy
Hectopat
Yok monitör dahil değilEğer fazla grafik gerektirmeyen oyunlar oynayacaksanız AMD APU sistem dizebilirim size ekran kartsız. Bu arada monitör dahil değil değil mi?
Yok monitör dahil değilEğer fazla grafik gerektirmeyen oyunlar oynayacaksanız AMD APU sistem dizebilirim size ekran kartsız. Bu arada monitör dahil değil değil mi?
Hocam evde bazı eski cd'li oyunlar var ondan DVD yazıcı seçtim.DVD yazıcı alma devri geride kaldı hocam. Senin topladığın sistem iyi olmamış çoğu parça iyi değil.
Hocam başka bir CD girişli pc varsa USB alıp USB’ye atabilirsiniz.Hocam evde bazı eski cd'li oyunlar var ondan DVD yazıcı seçtim.
Hocam evde bazı eski cd'li oyunlar var ondan DVD yazıcı seçtim.
Hocam AMD Ryzen güvenilir bir işlemcidir ve size tavsiyem size özel toplama sistem yapan arkadaşların sistemlerine bakmanız bu sistem 4000 TL’ye değmez.İntel i5 9400f Gtx 1650 olan bir sistem önerecek biri var mı bide AMD iyi bir işlemci mi? Daha önce AMD işlemci kullanmadım çünkü.
Bide toplama yerine alternatif olarak bu masaüstünü almayı düşünüyorum.https://www.vatanbilgisayar.com/exper-diamond-dex596w-core-i5-9400f-2-9ghz-8gb-240gb-ssd-2gb-nvidia-gt710-win10.html#yorumlar
Şöyle bir hazır sistem buldum sizce nasıl?Intel i5 9400F 2.9GHz, GTX1650 SUPER 4GB, 8GB Ram, 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Masaüstü - Oyuncu Bilgisayarı | TeknobiyotikHocam AMD Ryzen güvenilir bir işlemcidir ve size tavsiyem size özel toplama sistem yapan arkadaşların sistemlerine bakmanız bu sistem 4000 TL’ye değmez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.