Serendipity Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 2.707 Makaleler 3 Çözümler 5 20 Temmuz 2020 #21 crpy dedi: Şöyle bir hazır sistem buldum sizce nasıl?Intel i5 9400F 2.9GHz, GTX1650 SUPER 4GB, 8GB Ram, 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Masaüstü - Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik Genişletmek için tıkla... Hocam size tavsiyem @HABAR arkadaşın dediği gibi bir sistem toplamak, bu arada neden Intel alıyorsunuz güven sıkıntınız mı var?
crpy dedi: Şöyle bir hazır sistem buldum sizce nasıl?Intel i5 9400F 2.9GHz, GTX1650 SUPER 4GB, 8GB Ram, 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Masaüstü - Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik Genişletmek için tıkla... Hocam size tavsiyem @HABAR arkadaşın dediği gibi bir sistem toplamak, bu arada neden Intel alıyorsunuz güven sıkıntınız mı var?
crpy Hectopat Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 18 20 Temmuz 2020 #22 Serendipity dedi: Hocam size tavsiyem @HABAR arkadaşın dediği gibi bir sistem toplamak, bu arada neden Intel alıyorsunuz güven sıkıntınız mı var? Genişletmek için tıkla... Hocam daha önce AMD kullanmadığım için Intel seçtim.
Serendipity dedi: Hocam size tavsiyem @HABAR arkadaşın dediği gibi bir sistem toplamak, bu arada neden Intel alıyorsunuz güven sıkıntınız mı var? Genişletmek için tıkla... Hocam daha önce AMD kullanmadığım için Intel seçtim.
Serendipity Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 2.707 Makaleler 3 Çözümler 5 20 Temmuz 2020 #23 crpy dedi: Hocam daha önce AMD kullanmadığım için Intel seçtim. Genişletmek için tıkla... Hocam oyun oynayacaksanız Ryzen alın bence güvenilirdir ben de Ryzen sistem toplayacağım yakın zamanlarda.
crpy dedi: Hocam daha önce AMD kullanmadığım için Intel seçtim. Genişletmek için tıkla... Hocam oyun oynayacaksanız Ryzen alın bence güvenilirdir ben de Ryzen sistem toplayacağım yakın zamanlarda.