4000 TL sistem toplama

Eğer arkadaş 4500 TL'ye kadar bütçem var deseydi ben de RX 5500 XT 8 GB koyacaktım, üzgün atmanıza gerek yoktu.
PSU iyi değildi, attığın kasa eski ve hava akışı eh işte. Attığın anakartın yerine 20-10 TL verilerek H410M-A Pro alınıyor. Bir de 250GB SSD için biraz fazla vermişsin.

Bunlar dışında sıkıntı göremedim.

Söylediğiz SSD ile sıkıntı yaşayan kişiler var forumda. Sizin kasanızın hava akışıyla pek fark olacağını sanmıyorum önerdiğim kasanın. PSU konusunda haklısınız, daha iyi bir PSU seçilebilir.

Söylediğiz SSD ile sıkıntı yaşayan kişiler var forumda. Sizin kasanızın hava akışıyla pek fark olacağını sanmıyorum önerdiğim kasanın. PSU konusunda haklısınız, daha iyi bir PSU seçilebilir.
Ne gibi? Açılan konuları veya yapılan yorumları atarsan sevinirim.

Attığın kasa tam olarak mesh değil ve hava akışı Dark'tan daha kötü. Dark neredeyse tamamen mesh iken Zalman öyle değil ve daha fazla fanı var.

Son düzenleme:
Olur, ben de birkaç tane görüyorum bazen ama sorunlu ilan edecek kadar görmedim.

Okuduğum kadarıyla okuma yazma hızları verilen değerlere göre düşükmüş, yine de alınabilir. Onun yerine Apacer AS340'ta tercih edilebilir, aynı şekilde hem ucuz hem de bir çok ödül almış bir SSD kendisi.

Okuduğum kadarıyla okuma yazma hızları verilen değerlere göre düşükmüş, yine de alınabilir. Onun yerine Apacer AS340'ta tercih edilebilir, aynı şekilde hem ucuz hem de bir çok ödül almış bir SSD kendisi.
Kağıt üzerinde Patriot daha iyi ama. Hem birkaç konudan anladığım kadarıyla vaat edilen hız/değerler ATTO'da elde ediliyor. Yoksa bir problemi vs. yok, gayet iyi bir SSD.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı