(Not: bu tablo technopat sistem tavsiyelerinden alıntıdır ve bu yüzden marka ve model isimlerinde büyük harf kullanılmıştır)
Bu sisteme master case 5 kasa uyumlu mu bu kasanın (cooler master elite 130) şeklini beğenmediğimden dolayı değiştirmek istedim master case 5 uyumlu ise almak istiyorum. Ve mönitörü çıkarıp 8 GB RAM alamak istiyorum lütfen yardımcı olun.... Teşekkürler
İki adet sistem hazırladım senin için. Eğer biraz daha bütçeni çıkabilirsen R9 390X ekran kartını tavsiye ederim çok güçlü ve uzun süre götürebilir seni. Eğer istemezsen bütçenin altında R9 390 koydum SSD ise 240 Gb yaptım. İki farklı sistem tercih senin. Abartılı K ibareli işlemcilere sıvı soğutmalara falan gerek yok. Tahmin ediyorum ki oyun için toplayacaksın sistemi ne için topladığını belirtmemiş bulunmaktasın. Oyun bilgisayarı istiyorsan ekran kartın kuvvetli olacak.
hepinize çok teşekkürler ancak ben bu sisteemi technopatın kendi sistem tavsiyelerinden buldum ve vatan bilgisayardan toplayacağım için en iyisi bu. benim sormak istediğim bu sisteme master case 5 kasa uyumlumu technopatın önerdiği sistemdeki kasayı beğenmediğimden dolayı
Master case 5 uyumlu fakat bu sisteme ağır kaçacaktır. Bir Z 3 plus işinizi görecektir. @Tsugayu kullanıcının topladığı sistem güzel onu alabilirsiniz ana karttan tutun işlemciye her anlamda daha iyi performans verecektir.
Vatan bilgisayardan toplamak zorunda değilsin daha ucuza toplanabilen bir çok site var.
Master case 5 uyumlu fakat bu sisteme ağır kaçacaktır. Bir Z 3 plus işinizi görecektir. @Tsugayu kullanıcının topladığı sistem güzel onu alabilirsiniz ana karttan tutun işlemciye her anlamda daha iyi performans verecektir.
Vatan bilgisayardan toplamak zorunda değilsin daha ucuza toplanabilen bir çok site var.