4000 TL sistem toplama

darkflash59

Hectopat
Daha fazla  
small from factor
anakartMSI H110I PRO
işlemciIntel Core i5-6600
bellekHyperX FURY Black 8GB Kit 2400MHz CL15
ekran KartıASUS GTX 970 STRIX OC 4GB
depolamaSeagate 3,5″ 2TB Barracuda 7200 RPM
ssdCrucial BX200 240GB
kasaCooler Master Elite 130
güç kaynağıCooler Master G650M 80PLUS
monitörViewSonic VX2363Smhl-W
fiyat (kdv dahil)4.393 TL
[TBODY] [/TBODY]

(Not: bu tablo technopat sistem tavsiyelerinden alıntıdır ve bu yüzden marka ve model isimlerinde büyük harf kullanılmıştır)
Bu sisteme master case 5 kasa uyumlu mu bu kasanın (cooler master elite 130) şeklini beğenmediğimden dolayı değiştirmek istedim master case 5 uyumlu ise almak istiyorum. Ve mönitörü çıkarıp 8 GB RAM alamak istiyorum lütfen yardımcı olun.... Teşekkürler :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Screenshot_2016-04-08-22-18-23-1.png
Screenshot_2016-04-08-22-18-34-1.png
Bu fiyata alabileceğiniz en iyi sistem hiçbir sıkıntı ve darboğaz gibi sorunlar olmayacaktır ,tüm parçalar birbiriyle uyumlu.

İki adet sistem hazırladım senin için. Eğer biraz daha bütçeni çıkabilirsen R9 390X ekran kartını tavsiye ederim çok güçlü ve uzun süre götürebilir seni. Eğer istemezsen bütçenin altında R9 390 koydum SSD ise 240 Gb yaptım. İki farklı sistem tercih senin. Abartılı K ibareli işlemcilere sıvı soğutmalara falan gerek yok. Tahmin ediyorum ki oyun için toplayacaksın sistemi ne için topladığını belirtmemiş bulunmaktasın. Oyun bilgisayarı istiyorsan ekran kartın kuvvetli olacak.

Dosya Ekleri

• 4000.png
    4000.png
    59,1 KB · Görüntüleme: 306
  • 4132.png
    4132.png
    59 KB · Görüntüleme: 279
Hayır en iyi sistem bu :D:

Screenshot_2016-04-08-22-58-56~01.png

Sinerji.gen.tr den toplandı. Sepet fiyatına KDV dahildir.

hepinize çok teşekkürler ancak ben bu sisteemi technopatın kendi sistem tavsiyelerinden buldum ve vatan bilgisayardan toplayacağım için en iyisi bu. benim sormak istediğim bu sisteme master case 5 kasa uyumlumu technopatın önerdiği sistemdeki kasayı beğenmediğimden dolayı :D

Master case 5 uyumlu fakat bu sisteme ağır kaçacaktır. Bir Z 3 plus işinizi görecektir. @Tsugayu kullanıcının topladığı sistem güzel onu alabilirsiniz ana karttan tutun işlemciye her anlamda daha iyi performans verecektir.

Vatan bilgisayardan toplamak zorunda değilsin daha ucuza toplanabilen bir çok site var.

Master case 5 uyumlu fakat bu sisteme ağır kaçacaktır. Bir Z 3 plus işinizi görecektir. @Tsugayu kullanıcının topladığı sistem güzel onu alabilirsiniz ana karttan tutun işlemciye her anlamda daha iyi performans verecektir.

Vatan bilgisayardan toplamak zorunda değilsin daha ucuza toplanabilen bir çok site var.
Bencede güzel ancak i7 6700k'dan kısılıp R9 390x alınabilir.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı