4000 TL Sistem Toplama

GTX 1070 Çık iyi olur ama bu çerçevede işlemciden ve anakarttan kısmak mantıklımı sizce ? Hani o ekran kartını İ5 6600 kaldıracakmı acaba? Hani 1 2 yıl sonra bir daha işlemci değiştirmek istemem açıkcası. Topladımmı beni bi 5 6 yıl idare etsin istiyorum. Ayrıca öneriniz için çok teşekkür ederim bu fiyat aralığında 1070 dizilebileceğini hiç düşünmemiştim ve birde gigabyte ekran kartı olarak MSİ ve Asus tan daha düşük bi marka sanırım o 1070 i Asus ile yada MSİ ile değiştikmi bi sıkıntı olurmu ?

Bir arada almak biraz zorlar ama parti parti almak zorlamaz bundan dolayı parti parti almayı planlıyorum. Ayrıca ram 2400 olması çok bir şey kaybettirirmi acaba ?

Dostum anakart Z170I olarak görünüyor. Model tam olarak; Asus Z170 Pro Gaming.

Dikkatli ol...

Hocam bir kere çok yüksek bütçeli sistemler toplamadığınız sürece bir sistem 6 yıl güncelliğini koruyamaz. 2-3 yıl önce çıkan işlemciler için bile şu anda yeterli değil diyoruz sonuçta. Ayrıca i5 6600 gtx 1070 kaldırır test videolarını izleyebilirsiniz. Bu arada ekran kartını seçerken model çok önemli değildir önemli olan içindeki gpu dur ve ben sistemi zorladığım için bütçeye uysun diye gigabyte modelini tercih ettim. Tabi ki de Msi veya Asus ta alınabilir ama bütçeden dolayı dediğim gibi. Bu arada aslında kartın asıl olması gereken fiyatta bu. Msi veya Asus modeller isimlerinden dolayı az da olsa daha pahalıya satıyor her zaman. Gigabyte firması kesinlikle kötü bir firma değildir bunu da söyliyim. Şahsen bugun nvida kart alsam Evga veya Gigabyte, Amd kart alsam Sapphire marka alırdım.

Haklısınız, çok teşekkürler yardımınız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…