4000 TL Sistem Toplama

Bunu öneririm. Bu arada ramlar 16gb miktarı iki yaptım seçeneklerde.
Eki Görüntüle 196497

Bütçeni 200 tl daha artırırsan gtx 1070 li sistem toplayabilirsin. ( Bu arada ramlar 16gb miktarı iki yaptım seçeneklerde.) Eki Görüntüle 196498
GTX 1070 Çık iyi olur ama bu çerçevede işlemciden ve anakarttan kısmak mantıklımı sizce ? Hani o ekran kartını İ5 6600 kaldıracakmı acaba? Hani 1 2 yıl sonra bir daha işlemci değiştirmek istemem açıkcası. Topladımmı beni bi 5 6 yıl idare etsin istiyorum. Ayrıca öneriniz için çok teşekkür ederim bu fiyat aralığında 1070 dizilebileceğini hiç düşünmemiştim :) ve birde gigabyte ekran kartı olarak MSİ ve Asus tan daha düşük bi marka sanırım o 1070 i Asus ile yada MSİ ile değiştikmi bi sıkıntı olurmu ?

İlk olarak SSD ve ekran kartını kaldırabilirsin. Tabi işlemcinin ekran kartını idarelik kullanabilirsin. Veya hepsini bir anda almak istersen işlemciyi düşürüp, ekran kartınıda RX 480 yapabilirsin. Ramin frekansınıda 2400 MHz'e düşürüebilirsin.
Bir arada almak biraz zorlar ama parti parti almak zorlamaz bundan dolayı parti parti almayı planlıyorum. Ayrıca ram 2400 olması çok bir şey kaybettirirmi acaba ?

Öneriniz için teşekkürler. önerdiğiniz anakart biraz pahalı gibi. aynı zamanda rx serisi değilde 1060 6GB kullanmayı düşünüyorum bundada asusmu msi mi diye aklımda soru var ama asus daha iyi gibi.

Bu şekilde tekrar düzenledim önerilere göre ama, olmuş mu? Ve aynı zamanda birden 4250 tl biraz beni zorlayabilir parçaları kısım kısım almayı düşünüyorum sizce eksisi nedir bu durumun? Örneğin bu ay ram ve anakart gelecek ay işlemci diğer ay ekran kartı gibi.Eki Görüntüle 196439

Dostum anakart Z170I olarak görünüyor. Model tam olarak; Asus Z170 Pro Gaming.

Dikkatli ol... :)

GTX 1070 Çık iyi olur ama bu çerçevede işlemciden ve anakarttan kısmak mantıklımı sizce ? Hani o ekran kartını İ5 6600 kaldıracakmı acaba? Hani 1 2 yıl sonra bir daha işlemci değiştirmek istemem açıkcası. Topladımmı beni bi 5 6 yıl idare etsin istiyorum. Ayrıca öneriniz için çok teşekkür ederim bu fiyat aralığında 1070 dizilebileceğini hiç düşünmemiştim :) ve birde gigabyte ekran kartı olarak MSİ ve Asus tan daha düşük bi marka sanırım o 1070 i Asus ile yada MSİ ile değiştikmi bi sıkıntı olurmu ?

Hocam bir kere çok yüksek bütçeli sistemler toplamadığınız sürece bir sistem 6 yıl güncelliğini koruyamaz. 2-3 yıl önce çıkan işlemciler için bile şu anda yeterli değil diyoruz sonuçta. Ayrıca i5 6600 gtx 1070 kaldırır test videolarını izleyebilirsiniz. Bu arada ekran kartını seçerken model çok önemli değildir önemli olan içindeki gpu dur ve ben sistemi zorladığım için bütçeye uysun diye gigabyte modelini tercih ettim. Tabi ki de Msi veya Asus ta alınabilir ama bütçeden dolayı dediğim gibi. Bu arada aslında kartın asıl olması gereken fiyatta bu. Msi veya Asus modeller isimlerinden dolayı az da olsa daha pahalıya satıyor her zaman. Gigabyte firması kesinlikle kötü bir firma değildir bunu da söyliyim. Şahsen bugun nvida kart alsam Evga veya Gigabyte, Amd kart alsam Sapphire marka alırdım. :)

Hocam bir kere çok yüksek bütçeli sistemler toplamadığınız sürece bir sistem 6 yıl güncelliğini koruyamaz. 2-3 yıl önce çıkan işlemciler için bile şu anda yeterli değil diyoruz sonuçta. Ayrıca i5 6600 gtx 1070 kaldırır test videolarını izleyebilirsiniz. Bu arada ekran kartını seçerken model çok önemli değildir önemli olan içindeki gpu dur ve ben sistemi zorladığım için bütçeye uysun diye gigabyte modelini tercih ettim. Tabi ki de Msi veya Asus ta alınabilir ama bütçeden dolayı dediğim gibi. Bu arada aslında kartın asıl olması gereken fiyatta bu. Msi veya Asus modeller isimlerinden dolayı az da olsa daha pahalıya satıyor her zaman. Gigabyte firması kesinlikle kötü bir firma değildir bunu da söyliyim. Şahsen bugun nvida kart alsam Evga veya Gigabyte, Amd kart alsam Sapphire marka alırdım. :)

Haklısınız, çok teşekkürler yardımınız için

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı