Şimdi sistem toplamaya müsait bir durum hasıl oldu. Sizden ricam bu konuda bana yardımcı olmanız. Çünkü internette ziyadesiyle konu başlığı var, hal böyle olunca da işin içinden pek çıkamadım. Donanım tercihleri konusunda çok bilgi sahibi değilim. Ondan sebep yanlış parçalar alıp da paranın çöpe gitmesini istemem. Hali hazırdaki durum şöyle: Elimde yalnızca 250 GB Samsung Evo SSD mevcut. Haricen de ne kasa ne de ekrana sahip değilim. 4000 TL azami bütçe ayırmayı düşünüyorum bütün sistem için, ekran da içinde olacak şekilde. Muradım adam akıllı bir sistem toparlayıp ilerleyen zamanlarda yükseltme de yaparak uzun vadede kullanmak. Genellikle oyun amacıyla kullanırım farklı bir kullanım maksadım yok.
Attığınız mesajlara okuyup, konu hakkındaki tecrübelerinizden istifade etmek maksadıyla sizleri rahatsız ettim. 7 seneden sonra sistem toplamaya niyetlenince haliyle biraz kafa karışıklığı oluyor, mazur görünüz.
İyi günler dilerim.
Neko abi sizden de tavsiye beklerim. Önceki paylaşımınız benim için önemliydi ki söylediklerinizi ciddiye alarak kararımdan vazgeçmiştim. Şimdi niyetlendik yardımcı olursan sevinirim.