4000 TL Sistem Toplama

@HezarFem hocam kusura bakmayın bazen dalgınlık oluyor sistemde kullanılan ram " Team T-Force DDR4 2400Mhz 8 GB " ayrıca size o tavsiyeyi kim verdiyse katılmıyorum. Oyun odaklı sistem toplanırken bütçenizin büyük bir kısımını Ekran Kartına yatırmalısınız çünkü, oyun odaklı sistem. 1050Ti ve 1060 6Gb arasında çok fark var emin olun. Giriş seviyesi için i3 8100 yeterli olacaktır, ileride mevcut işlemcinizi satıp üzerine para ekleyip istediğiniz işlemciye geçebilirsiniz.

Neko'nun tek mesajda verdiği birden çok sistemden 16 GB RAM olan sistemi öneririm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sisteminiz gayet güzel. Sadece anakartı Gigabyte Gaming 3 ile değiştirirseniz daha iyi olabilir.

Sisteminiz gayet güzel. Sadece anakartı Gigabyte Gaming 3 ile değiştirirseniz daha iyi olabilir.
Aralarında nasıl bir fark var?

@HezarFem hocam kusura bakmayın bazen dalgınlık oluyor sistemde kullanılan ram " Team T-Force DDR4 2400Mhz 8 GB " ayrıca size o tavsiyeyi kim verdiyse katılmıyorum. Oyun odaklı sistem toplanırken bütçenizin büyük bir kısımını Ekran Kartına yatırmalısınız çünkü, oyun odaklı sistem. 1050Ti ve 1060 6Gb arasında çok fark var emin olun. Giriş seviyesi için i3 8100 yeterli olacaktır, ileride mevcut işlemcinizi satıp üzerine para ekleyip istediğiniz işlemciye geçebilirsiniz.
Abi şimdi i5-8400 işlemciler yeniden piyasaya çıkmış.
Halihazırda bütçe şimdi yok onu söyleyelim.
Karar verme noktasında,
İ5-8400 alacak olsam İntel için daha uygun Anakartların çıkması mı beklenmeli?
Ya da
Ryzen için yeni nesil işlemcilerin çıkmasını bekleyerek daha f\p bir sistem mi toplanmalı.
(intel daha pahalı ve işlemci yükseltme yapılamadığı için tercihim değil)
Sizin düşünceniz ne olur

Arada 100-200TL fark var diye biliyorum. O yüzden DirectX performansından ötürü Ryzen 5 1600 ve RX580 tercih edilmeli.
Üstat kusura bakma rahatsız ediyorum.
XFX RX 580 GTS XXX Edition 8GB PCIe 256bit Ekran Kartı RX-580P8DFD6 - Nanokatalog
Bu ürün alınır mı ve site güvenilir midir?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı