4000 TL Sistem Toplama

Yani şunun gibi 4000 TL ye alabileceğin bir sistem dururken başka sistemlere yönelmek hata olur.

Kurulumu cüzzi bir miktar karşılığında çoğu bilgisayarcı yapar sadece başında dur gör neyi nereye takıyor nasıl yapıyor. Gerçekten şuan 4000 TL ye parasının hakkını sonuna kadar verebilecek bir sistem.

Bence oradan buradan kısmak yerine , kaliteli ve üst düzey modellerle bir GTX1050Ti sistem topla , ilerde biraz daha para biriktirir , 1050Ti'ni satar ; GTX1060'ın güzel versiyonlarından birini alır keyfine bakarsın :)

Palit GTX 1060 6GB 1681 TL
ASUS Prime H310M-K ANAKART 367 TL
Corsair Force Series SSD 120GB 197 TL
Intel i3 677 TL
Kingston HyperX Fury 8gb 545 TL
DARK N10 500W 80+ 470 TL

Toplam 3937 TL Bunun hakkında ne düşünüyorsunuz.
Son durum budur kasa hakkında baya olumlu şeyler duydum.
Rami 3000mhz almaya gerek olmadığını düşünüyorum. Zaten anakart 2666 mhz'e kadar destekliyor.
Anakartı da ucuza buldum.
Ekran kartını da stok varsa nanokatalog.com'dan alacağım.

Bi bakarsanız sevinirim.

Bu benim kendime topladığım bilgisayar Galax 1060 6 GB nanokatalog.com'un stoğunda yok ve stokda olmayınca gelmesi çok uzun sürebiliyor.

Şuna bir bak beğenirsen ve diğer arkadaşlar da onaylarsa alabilirsin. Ben bunu almayı düşünüyorum.

Bu arada içinde HDD yok benim eski bir SATA HDD'm olduğu için koymadım.

Peki bu nasıl ekran kartını 1050 ti yapıp bir adet 240 GB SSD ekledim ve kalan parayı monitöre ekledim.
Screenshot_20180802-013542.jpeg

Peki bu nasıl ekran kartını 1050 ti yapıp bir adet 240 GB SSD ekledim ve kalan parayı monitöre ekledim.Eki Görüntüle 319990

Gtx1050ti o kadar para verilmez. Ve James Donkey SSD önermiyoruz. Yukarda onca güzel öneri sunulmuşken siz hala kendi kararlarınızla sistem oluşturuyorsunuz. Bizleri dinlemeyecekseniz konu açmanıza gerek yoktu.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı