4000 TL sistem toplandı

power10

Hectopat
Daha fazla  
28bxoo7.jpg

Arkadaşlar git geller sonucu sonunda buradan da aldığım yardımlar ve tavsiyeler toplamında Vatan Plaza da ilgili ve yardım sever bir arkadaş tarafından beklenen bilgisayarımızı topladık. Siz de onay verirseniz yarın almaya gideceğim.

Ama halen aklımda az eksiklikler var. Birincisi Ana kart .. Sizce yeterli mi ? Sistemle entegre güzel çalışır mı ?Bunlar gözünüzde basit sorular fakat emin olmak için soruyorum.

Diğer ikincisi Monitör .. Monitör seçiminde ne yapmam daha doğru olur ?

Biz Asus seçtik sistemde görülen . Kısacası monitörde hangi markalar daha iyidir , neye göre ne alınmalıdır pek fikrim yok ama seçtiğimiz ASUS monitörün kullanıcı yorumlarına göre pozitif bakılıyor.

Kısacası durum böyle .. Yalnız Vatan da topladığımızda Fiyat 4.200 küsüre geldiydi , şimdi resim çekmek için tekrardan dizdiğimde 4.300 e gelmiş. Fiyatlar yükseliyor .. Yarın bu yüzden gidip almalı mıyım ?çünkü kesin alıcam zaten.

Euro Truck 2 ' yi Multi Player üzerinden oynuyorum. Oynadığım oyun ağırlıkta bu .. Bu sistemi beğendim.

Son olarakta işlemci gerçekten yeterli mi ? çünkü bilgisayarı ultra ayarda Euro Truck 2 oynamak için diziyorum. 400 ölçekte full ayar .. O yüzden sizlerin huzurunda , '' Son Kontrol '' damgasını da alırsam , yarın pc mi teslim alacağım . Teşekkürler okuyan , ilgilenen burada bana faydası olan arkadaşlara , çünkü sizler olmasanız ben PC nin c' sini toplayamazdım.

Kısacası bu sistemde eksik ya da anormallik varsa lütfen bileyim çünkü yarına kadar sistem kurulmuş ve satın almış olacağım tekrardan teşekkürler , iyi forumlar herkese.

Evet arkadaşlar hiç yorum gelmemiş , sonuç olarak nedir durum ?

Sistem güzel ancak ETS 2 Multiplayer'da FPS düşüşleri oluyor özellikle kalabalık ortamlarda, buda oyundan kaynaklı optimizasyon problemleri var. Ama yeterli bir sistem. HDD gözükmüyor eklemişsindir herhalde.

Son düzenleme:
Sisteminde hiç bir uyumsuzluk söz konusu değil. Çok da güzel bir sistem olmuş. Dizenin ellerine sağlık.

Sistem güzel ancak ETS 2 Multiplayer'da FPS düşüşleri oluyor özellikle kalabalık ortamlarda, buda oyundan kaynaklı optimizasyon problemleri var. Ama yeterli bir sistem. HDD gözükmüyor eklemişsindir herhalde.
Farkındayım onun fakat link burada
http://i66.tinypic.com/28bxoo7.jpg

HDD burada şu üçüncü sıradaki kingstone 240 GB HyperX Fury sata 3.0 cache ssd okuma / yazma 500 değil mi ?

Ben bunu SDD kard diye biliyorum ek .. yanlış mı biliyorum ? Diğer bir arkadaş sistem güzel düzülmüş , dizenin ellerine sağlık diyor sonrasında bir yokluk eleştirisi geliyor. Hmmm ?

O.C yapılamayan işlemciye o anakartı neden aldınız?

H170 anakart alarak işlemciyi i5 6600 yapabilirdiniz.

Çok önce üye olduğumda soru sormuştum ve o zaman burada tavsiye edildi . Aynı ana kart ve işlemci üzerinden devam ettik bizde . Demek ki iyi bir paylaşım olmamış galiba. Fazla mı gereksiz ya da abartı duruyor buradaki ana kart ? Onu eleyip yerine başka bir şey önerirsen uygulamaya koyabiliriz.

Ama arkadaş HDD yok demiş , nasıl oluyor ben anlayamadım. Sisteme bakarsanız doğru mu eksik mi lütfen cevap bekliyorum. Tesisten tam tamam diyipte , yolda yolcuyu unutmaya benzemesin bu iş aman :) gerçekten HDD yok mu burada ? o_O

Peki diyelim ki oynamam gerekebilir .. ve bu kasanın içine monte ediliyor diye biliyorum. Ayrı bir TB lik bir şey almam gerekiyorsa ne almam gerekir ilave paylaşım yapabilir misin zihnim yoruldu

Hocam onu yapacağıma

Kingston 480GB HyperX 3K Serisi Sata 3.0 Cache SSD (Okuma 540MB / Yazma 450MB)

480 gb lik sürümünü alsam daha mantıklı olmaz mı ? ssd zaten 350 tl .. hard diskede 200 daha baysan 550 yapıyor ..

Sonuç olarak ETS 2 oynarım Mp ya da single ... belki ileride otobüs oyunu çıkarsa Euro Coach ı oynarım .. başka da oyun oynamam ben .. O yüzden burada okuyan arkadaşlar da varsa , ( biliyorum bu tür yorumlar sizin gözünüzde basit belki de çok gereksiz görünüyor olabilir ama biz gibi çaylaklar için bilerek tekrarını yapıyorum emin olmak için ve hata yapmamak için ) herneyse .. 240 GB lik bana yeter mi ? oynayacağım oyun 1 ya da 2 ... bana göre yeter ve gerek yok harici bir yükselmeye ve sistemimi bende beğeniyorum.

Yani sende ets 2 oynadığına göre 400 ölçekte sence kaç fps alırım oynatır mı beni .. bence oynatması gerekir ( o kalabalık şehirler hariç oyun sorunsalı dışında ) :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00