Erkan Toku
Kilopat
Daha fazla  

- Meslek
- Maden Mühendisi
Öneri ve uyarılarınız için teşekkür ederimHocam pek öneri yapmak istemem çünkü yakın zamanda DDR5 teknolojili RAM'ler çıkacak ee tabii o RAM'ler çıkınca anakartlar da yenilenecek belki beklemek ve daha sonrasında yükseltmek istersiniz ama şuan yükseltmek istiyorsanız önerim şu şekildedir;
İşlemci olarak BU 1580 TL
RAM BUNDAN 2 TANE 676 TL
Anakart BU 987 TL
Totalde 3243 TL yapıyor ancak fiyattan kısmak isterseniz işlemciyi 3600 alıp anakartı da daha ucuz modellere yönelebilirsiniz. Yalnız dikkatli olun anakartın AM4 soketli olmasına ve anakartın MHz değeriyle RAM'in MHz değeri uyumlu olsun.
 Anakart olarak MSI B450 Gaming Plus Max 860TL - MSI B450 TOMAHAWK MAX 1100TL arasında kalmıştım şimdi de sizin öneriniz eklendi ve artık 3 model arasında kaldım teşekkürler
 Anakart olarak MSI B450 Gaming Plus Max 860TL - MSI B450 TOMAHAWK MAX 1100TL arasında kalmıştım şimdi de sizin öneriniz eklendi ve artık 3 model arasında kaldım teşekkürler  Bu 3 modelin birbirine göre artı ve eksileri nelerdir acaba ?
 Bu 3 modelin birbirine göre artı ve eksileri nelerdir acaba ?Önerdiğiniz anakart 4400MHZ ram desteklerken siz neden 3200MHZ ram tavsiye ettiniz bunu da merak ettim?