tatminkar09
Hectopat
6402p ile 6500 arasındaki farkı biliyormusun
kardesim yeni cıkan ekran kartlarında en kotu 1060 bile 1600 tl ona o parayı verirsem sistemi tamalayamamO ekran kartı ile yeni nesilde bir halt yapamazsın. İşlemci'den kısıp kendine bir: Evga GTX970 SuperClock edin.
Ya da bütçeni arttırıp yeni nesil kavramına geçiş yap arkadaşım.
bu güç kaynağını recep baltaş ve ali güngör 2500 tl lik sistemde kullanmıslardı yanlış hatırlamıyosamKardeşim iyi oku
1. Sertifikasız Güç Kaynağı alma yoksa sistemi toplarsın güç kaynağın arızalanır benim gibi servisten gelmesini beklersin ve aradaki 150tl'lik fark burnundan fitil fitil gelir heves desen hak getire durumuna düşersin ayrıca kalitesiz güç kaynakları sistemdeki parçaların ömrünü kısaltıyor en çok etkilenense ssd
Thermaltake (Çok iyi bir markadır bilen bilir) SmartPower 550w bazılarına az gibi geliyor az değil ama az gelirse 650w'lık modelini al
2. İşlemci İ5 6500 Hiç te azımsanacak işlemci değil aksine 6700 oyun için tercih edimiyor
3. Ram çok fazla onun 8gb'lık olanı var
4. Geldik zurnañın zart dediği yere (zarmıydı bilmiyorum) Ssd için şunu tavsiye ederim Sams. 850 evo 250gb diğerlerine göre değerleri daha istikrarlı
5. Kasa içinde istersen kafana göre takılabilirsin ama Aerocool Ds Cube / Corsair Carbide Spec 03 İkiside çok şekil ve rahatça sığdırırsın içine
Belleği aynı modelin 8 GB ını alıp ekran kartını daha yeni bir model alabilirsin.Tavsiyem RX480.
Sistem oyun içinse Monitöre biraz daha yatırım yapmalısın.
peki monitör olarak onerin varmıdır pardon zaten rx 480 hepsiburadada gecici olarak satıstan kaldırılıdıgı için bu nu seç tim anlıcagın rx 480 i alacagım sadace onun yerine deneme amaclı koymustumBelleği aynı modelin 8 GB ını alıp ekran kartını daha yeni bir model alabilirsin.Tavsiyem RX480.
Sistem oyun içinse Monitöre biraz daha yatırım yapmalısın.
kardeim dedigim gibi pek bi bilgim yok ama teşekür ederim yardımın içinİ7 alıp ta b150m anakart saçma geldi bence i5 6600k z170 chipset al
Viewsonic VX2257-MHD 21.5" 1ms (Analog+HDMI+Display) AMD Fiyatı veya Asus VP247T 23.6" 1ms (Analog+DVI-D) Full HD Oyuncu Monitör Fiyatıpeki monitör olarak onerin varmıdır pardon zaten rx 480 hepsiburadada gecici olarak satıstan kaldırılıdıgı için bu nu seç tim anlıcagın rx 480 i alacagım sadace onun yerine deneme amaclı koymustum
970 degilde rx 480 alacagım o zamanO ekran kartı ile yeni nesilde bir halt yapamazsın. İşlemci'den kısıp kendine bir: Evga GTX970 SuperClock edin.
Ya da bütçeni arttırıp yeni nesil kavramına geçiş yap arkadaşım.
ben olsam monitor dahil 4000 tl ise i7 kullanmazdım bundan kısar ekran kartına basardım overclock yapmadıktan sonra i7 boşBütçene monitör dahilse
Intel Skylake Core i7 6700 3.4GHz 8MB Cache LGA 1151 İşlemci
MSI B150 GAMING M3 Intel B150 1151 Soket DDR4 2133MHz Sata 3.0 Usb 3.1 ATX Anakart
Kingston DDR4 8GB Hyperx FURY Black 2133MHz Bellek Modül - HX421C14FB2/8
Dark N10 5 Fanlı, Fan Kontrolcülü, USB 3.0 Pencereli Bilgisayar Kasası
Akasa Viper 600W 80+ Bronze, Viper Fanlı, Güç Kaynağı (AK-PA060AF07)
Seagate Barracuda 1 TB 7200 RPM 64 MB Ön Bellek 3,5
Viewsonic VX2257-MHD 21.5" 1ms (Analog+HDMI+Display) AMD Fiyatı
Ekran kartını RX480 özel soğutmalı modelinden alırsan tamamdır.Toplam 4100 TL tutuyor sistem. Dolar düştüğü zaman sistemin fiyatı biraz daha ucuzlayacaktır.
İleride yükseltme yapılıcaksa i7 önemliN
ben olsam monitor dahil 4000 tl ise i7 kullanmazdım bundan kısar ekran kartına basardım overclock yapmadıktan sonra i7 boş
Ve pahalı
O zaman 100 lira daha eklesin i7 6700k alsınİleride yükseltme yapılıcaksa i7 önemli
6700k aldığı zaman birde işlemci soğutucu alması gerekicek.Farketmez işlemci i5 yapılıp ekran kartınada yatırım yapabilir. Sistemi toplayanın bileceği iş.O zaman 100 lira daha eklesin i7 6700k alsın
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.