4000 TL Skylake Sistem

Msı' ın sitesini inceledim.Ben göremedim ram slotları konusunda açıklama ama ben geçen hafta topladığım sistemde yaşadım bu problemi şükür ki vatanda kasayı toplarken test aşamasında değişimini yaptık anakartın kılavuzunda yazıyordu.Tek 8 modülle uyumluluğu varmış. Gigabayte anakart aldım.Linkte sitesinde yazıyor memory kısmında ama Msı' ın sitesinde göremedim açıklama

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=5522#sp

Evga markasına güvenebilirsiniz. Dünyada en çok bilinen 3 markadan biri (Asus, MSI, Evga). RAM'leri dual kit olarak almanız da sizin tercihiniz ama çok bir performans farkı olmasını beklemeyin. Anakart olarak Asus Z170-A öneriyorum. Gaming modellere aldanmayın. Ekran kartında da önerim Evga'dır yada Gigabyte da olabilir.

Evga markasına güvenebilirsiniz. Dünyada en çok bilinen 3 markadan biri (Asus, MSI, Evga). RAM'leri dual kit olarak almanız da sizin tercihiniz ama çok bir performans farkı olmasını beklemeyin. Anakart olarak Asus Z170-A öneriyorum. Gaming modellere aldanmayın. Ekran kartında da önerim Evga'dır yada Gigabyte de olabilir.
Abi doğru söylüyor.(Yaşım 12)

Dosya Ekleri

• upload_2015-11-4_19-57-11.png
    upload_2015-11-4_19-57-11.png
    45,8 KB · Görüntüleme: 328
Arkadaşlar zaten sistemi ddr4 alıyorum, donanımdan anlamıyor musunuz da ddr4 öneririm diyorsunuz anlamıyorum.
Konuda da yazdığım gibi marka önerisi istemiyorum ve kararımdan da vazgeçmeyeceğim.
Size sistem iyi mi kötü mü diye soruyorum sadece ayrıca neden Z170-A öneriyorsunuz sebebini de yazarsanız sevinirim..

Ayrıca bu Gaming M3 anakart çift modül destekliyor mu?

Ayrıntılı yazmadığın için anlmadım özür dilerim . Asus öneriyoruz çünkü anakartın yanıp diğer donanıma zarar vermesini ve senin zarara girmeni istemiyoruz.

Asus Z170-A 2133 mhz imiş ama OC ile 3400 MHZ'ye çıkıyor.
2400 MHZ ram aldığımda 2133 ile kullanacağım ama OC yapınca 2400'ü de görebilirim.
MSI yerine bunu mu al diyorsunuz şimdi?

Asus Z170-A 2133 mhz imiş ama OC ile 3400 MHZ'ye çıkıyor.
2400 MHZ ram aldığımda 2133 ile kullanacağım ama OC yapınca 2400'ü de görebilirim.
MSI yerine bunu mu al diyorsunuz şimdi?
XMP diye bir özellik var bilmiyor musunuz? MSI'ın daha üstün olduğuna dair birkaç özellik gösterir misiniz? Gaming olmasına çok aldanmayın. Ayrıca bütün DDR4 anakartlar 2133 MHz destekler ama XMP ile 3000-3800 MHz kadar yükseltilebilir.

Mustafa K. nın dediği anakartı koydum, SSD yi değiştirdim ve sıvı soğutma ekledim. Ama bütçeyi biraz aştı sıvı soğutmayı daha düşük bir fan seçip 4000 e denk getirebilirsin. (Sistem önermeyin demişsin ama :ıslık:)
[4321 TL]
4321 TL sıvı soğutma+SSD.JPG

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı