4000 TL tablet tavsiyesi

Ben de Samsung kullanmadım ama kullanan çok arkadaşım kuzenim oldu oradan yola çıkarak söylüyorum, teknoloji şans işi ama ben yine de IPad'ten yanayım.
Olabilir, dediğim gibi ilerki süreçlerde aradaki fark açılmış olabilir. Birçok teknoloji kanalı, fan kitlelerden hiç çekinmeden bunu söyleyebiliyordu "Telefon konusu değişir ama yablet konusunda Apple" Hele Samsung'un bu aradaki farkı Tab S7 serisi ile anca kapatmaya başladığını söylemişlerdi. Tab S8 serisinde ne oldu, ne yapıldı hiç takip etmedim. Ama özellikle Alt düzey Samsung tabletlere bulaşılmasını ben de hiç önermem o kesin. Alt düzeyleri süs gibi oluyor.

Diğerlerinin dediği gibi "İPad olmalı" diyemem çünkü bir iPad deneyimim olmadı ama 6000₺ altında hiç iyi tablet yok. Yani başarılı ve uzun bir kullanım istiyorsanız bütçeyi en az 6000-7000₺ yapmanız lazım. Diğer türlü, memnun bırakmama veya çabuk eskime riski çok yüksek.
İkinci el alırsanız daha uygun fiyata bulabilirsiniz tabiki ama 0 tabletler için iş böyle.
Birkaç ay önce tam 4100₺ fiyatı olan inanılmaz F/P bir model vardı o fiyata "Matepad 11" Snapdragon 870 ve 120Hz ekran içeriyordu, tek eksi yanı Huawei'nin şu anki genel sorunu gibi baskıdan dolayı Google'sız olmasıydı ama dolar kuru bile net bir şekilde yükselmediği halde şu an o da 6700₺ falan olmuş. Yüksek ihtimal ya çok tuttu ya da genel Avrupa sorunundan çok etkilendi. 1-2 ay önce sorsanız kesin onu önerirdim.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı